Olikos Naulakoilta kaksi uutta mallia ProdLib-tuotekirjastoon

Päivämäärä: 20.4.2023

Revit-puolella suunnittelija pääsee valitsemaan tuotteille mitat ja materiaalit. Tuotteista löytyy useampi tuotevariaatio, joista suunnittelija voi valita kohteeseen sopivimman vaihtoehdon. Malleja voi muokata käyttötarkoitukseen sopivaksi jo ennen projektiin lisäämistä.

Massive 2003 ja 2004 -lattianaulakot
 

Massive 2003 on rei’itetyllä päädyllä varustettu ja malli 2004 puolestaan suorakulmaisella päädyllä varustettu järjestelmänaulakko. Päätyjen materiaali on lakattua koivua.
  • Naulakon leveys ja syvyys ovat valittavissa, mallissa 2004 myös korkeus.
  • Tuotteet ovat täydennettävissä seuraavin lisäosin: kenkähylly, henkarikko sekä päätypeili (oikea/vasen).

Quadrat 1804 -lattianaulakko

Lattianaulakko, joka soveltuu suurten vaatemäärien säilytykseen. Tuotteen päädyt ovat suorakulmaista teräsneliöputkea. Perusyksikössä teräksiset putkipäädyt ja tasot, ylätaso koukuilla sekä säätöjalat päädyissä.
  • Naulakolle on saatavilla viisi erilaista runkoa: avonainen, sileä lasi, puurima tai puukotelointi.
  • Naulakon leveys ja syvyys ovat säädettävissä.
  • Saatavilla oleva lisäosa: henkarikko.
 
Olikos Naulakoiden -kirjasto on ladattavissa Archicad-, Revit- ja AutoCAD-ohjelmille ProdLib Managerista

Monipuoliset naulakot julkisiin tiloihin

Olikos Naulakot Oy:n lattianaulakot on tehty kestämään. Lattianaulakoiden värit ja muotoilu on suunniteltu siten, että naulakot ovat helposti sijoitettavissa erilaisiin ympäristöihin. Massiivipuu ja eri väriset laminaattipintaiset levyt sekä useat erilaiset lisävarusteet antavat lähes rajattomat mahdollisuudet naulakoiden suunnittelulle ja ilmeelle.
 
Tukevan rakenteensa ansiosta lattianaulakot ovat turvallinen vaihtoehto kalustamiseen. Lattianaulakot on tarkoitettu erityisesti julkisten tilojen kalustamiseen. Suuren koukkukapasiteetin ansiosta ne ovat oikea ratkaisu paikkoihin, joihin kerääntyy suuria yleisömääriä.

OLIKOS NAULAKOT: KOULUJEN, PÄIVÄKOTIEN, TOIMISTOJEN JA JULKISTEN TILOJEN SUUNNITTELUUN

Seinänaulakot, pystynaulakot, koukustot, kenkätelineet, säilytyskalusteet, erikoiskalusteet – Olikos Naulakot tarjoaa kattavan valikoiman kaikkiin tarpeisiin. Määrätietoisen työn tuloksena tuotteisto on laajentunut monipuoliseksi kalustevalikoimaksi kouluihin, päiväkoteihin, pukuhuoneisiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Kalusteiden tekniset toteutukset yhdistettynä sisustukselliseen näkemykseen mahdollistavat kiinnostavia ratkaisuja riippumatta suunniteltavan kohteen koosta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje