Olikos kalusteiden GDL- ja Revit- mallit

Päivämäärä: 13.2.2023

Aikaisemman Archicad-kirjaston lisäksi suunnittelija saa nyt Olikos Emma-kenkätelineiden ja Otto-naulakkojärjestelmien mallit myös Revit- ja CAD-ohjelmiin.

 Olikos Naulakot Oy on koulujen, päiväkotien, toimistojen ja julkisten tilojen kalustaja vuodesta 1995 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme toimivat tekniset ratkaisut laajasta perusvalikoimastamme. Tarpeen mukaan toimitamme tuotteet myös asiakkaiden omien suunnitelmien mukaisina. Kalusteiden tekniset toteutukset yhdistettynä sisustukselliseen näkemykseen mahdollistavat kiinnostavia ratkaisuja riippumatta suunniteltavan kohteen koosta.

 Aikaisemman Archicad-kirjaston lisäksi suunnittelija saa nyt Olikos Emma-kenkätelineiden ja Otto-naulakkojärjestelmien älymallit myös Revit- ja CAD-ohjelmiin.

Olikos Naulakot-kirjasto on ladattavissa maksutta Archicad-, Revit-, AutoCAD- ja AutoCAD LT-ohjelmille ProdLib Managerista. Voit käyttää ProdLib-sovellusta integroituna suunnitteluohjelmaasi tai itsenäisenä työpöytäversiona. Lataa yksi tai useampi tuotekirjasto, tutustu Olikosin tuotteisiin ja lisää tiedostoja suunnitelmiisi. 

Lähiaikoina kirjastoon on tulossa älymallit ja dxf:t suunnittelijoiden käyttöön myös  Massive ja Quadrat naulakoista.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi