NordCombiWall työmaakaiteet – askeleen edellä

Päivämäärä: 15.8.2019

Rakentamisen tahti kasvukeskuksissa on viime vuosina ollut vilkasta suomessa. Isot työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti hyvin keskeisillä paikoilla, joilla on jo valmiiksi pulaa ylimääräisestä tilasta ja liikennöinti on vilkasta. Työmaan rajausta suunnitellessa turvallisuusriskit ja liikenteenohjaus vaatimukset täytyy ottaa tarkoin huomioon. 

NordCombiWall (NCW) työmaakaiteet – kun turvallisuus on tärkeintä

CE- hyväksynnän saaneet NCW- kaiteet on alun perin suunniteltu moottoritiekäyttöön ja niiden EN-normien mukaiseen törmäystestaukseen on sijoitettu paljon resursseja. Yhdistämällä kaiteisiin aitaosia valmiilla yhteensopivilla komponenteilla, saadaan rakennuttua näyttävä ja turvallinen työmaan korkea rajausaita. Tarkan suunnittelun tuloksena korkein 110cm malli täyttää törmäyskestävyysluokan H2 poikkeuksellisen pienessä toimintaleveysluokassa W2. Mitä pienempi toimintaleveysluokka sitä pienempi kaiteen siirtymä törmäyksessä.

Tehokas                                     

Kaiteet ovat UV-suojatusta Polyeteenistä, jossa on valmiit teräsraudoitukset lopullisessa kohteessa tehtävää betonivalua varten. Tyhjänä työmaalle toimitus mahdollistaa jopa 144m kaiteita puoliperävaunuun. Kevyen 50kg painon ansiosta kaiteiden lopullinen asettelu paikoilleen voidaan tehdä tarpeen vaatiessa jopa miesvoimin. Suurista törmäysluokituksista huolimatta kaide on saatu pidettyä vain 75cm leveänä, joka mahdollistaa asennuksen kapeaankin tilaan. Kaiteen pituus 2,4m on suunniteltu mahdollisimman tehokkaan kuljetustilan käyttöä ajatellen.

Yksilöllinen

Muovikuori suojelee betonia tehokkaasti kemikaaleilta ja mahdollistaa kaiteisiin yksilölliset RAL-värisävyt. Valun jälkeinen kaiteen paino mahdollistaa umpinaisetkin korokeaidat tuulikuorman huomioiden. Korokeaitoina voidaan käyttää edullista vaneriaitaa maalattuna tai normaalia metallista työmaa-aitaa. NCW-kaiteet ovat tehokkaimmillaan pitkillä työmailla, missä vaaditaan näyttävää ja tehokasta suojausta.

Lisää tuotteesta Raskassuojaus

Raskassuojaus

Betonikaiteet ja perustat, kiinnikkeet, vesitäytteiset suojaukset ja muut raskassuojaustarvikkeet.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Betoniporsas 250 Kg
Betoniporsas 600 Kg
NordCombiWall kaiteet
Raskassuoja betoni 450 Kg
NordCombiWall

NordCombiWall

Tampere Ranta-Tampella kevyen liikenteen väylällä

Lue lisää

Referenssihankkeet Oy Nordpel Ab

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän