Nopeampi, vahvempi, älykkäämpi - Grohe Rapid SLX seinä-wc asennusteline pneumaattisella huuhtelupainikkeella

Päivämäärä: 4.7.2022

Rapid SLX on monipuolinen asennusteline, joka sisältää monia uusia ominaisuuksia. Teline mm. kestää 400 kilon kuormituksen ja huuhtelun tehoa pystyy säätämään portaattomasti.

Rapid SLX on suunniteltu helposti muokattavaksi. Ainutlaatuinen Flow Manager -pohjaventtiili mahdollistaa huuhtelun voimakkuuden optimaalisen säädön. Kun huuhtelu voidaan säätää käytössä olevan WC-istuimen mallin mukaan, niin voidaan olla varmoja, että huuhtelu toimii mahdollisimman tehokkaasti eikä huuhteluvesi roisku WC-kulhon ulkopuolelle. Säätö onnistuu täysin ilman työkaluja eikä pohjaventtiiliä tarvitse irrottaa säädön ajaksi, mikä nopeuttaa ja helpottaa työtä.

Yksi Rapido SLX-telineen parhaita ominaisuuksia on sen hiljaisuus. Grohen laajan telinevalikoiman tuotteet ovat jo valmiiksi äänitasoluokkaa 1, mutta SLX-mallissa hiljaisuus on äänieristeiden avulla nostettu aivan uudelle tasolle. Hiljaisuutta korostavat myös Grohen pneumaattiset huuhtelupainikkeet, jotka nekin ovat lähes äänettömiä. Jos vielä halutaan valita mahdollisimman hiljainen WC-istuin, niin silloin oikea valinta on Grohe Euro, jossa on ainutlaatuinen Triple Vortex -pyörrehuuhtelu.

Huuhtelupainikkeissa löytyy värejä laidasta laitaan, joten niistä löytyy oikea malli jokaiseen makuun ja tyyliin. Painikeiden värivalikoima on sama, kuin Grohen hanoissa ja suihkuissa, jolloin kylpyhuoneen sisustuksesta saadaan yhtenäinen kokonaisuus.

Rapid SLX:n uusi asennusteline myös mukautuu elämän muutoksiin. Jos jossain elämänvaiheessa halutaan vaihtaa tavallinen WC-istuin ns. pesevään malliin (esim. Grohe Sensia Arena), niin Rapid SLX -telineessä valmiina olevat sähkö- ja vesiliitännät helpottavat muutostyötä.

Katso videot Rapid SLX tarjoamista ominaisuuksista.


Kuten Grohen seinän sisäisillä suihkuilla ja hanoilla, myös Rapid SLX -telineellä on 10 vuoden takuu.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän