Näkyvät vaatteet uudella ilmeellä

Päivämäärä: 9.4.2015

Olethan varmistanut, että työntekijöilläsi on käytössään Erittäin näkyvä vaatetus –standardin mukaiset heijastavat ja näkyvät työvaatteet?

Lindströmin uudistetun HighVisPro -työvaatemalliston käytettävyys ja toimivuus on testattu erittäin hyvää näkyvyyttä vaativissa olosuhteissa yhteistyössä työvaatekäyttäjien kanssa. Olemme tehneet useiden asiakkaidemme kanssa työvaatteiden koekäyttöjä ja haastatelleet käyttäjiä - saavuttaaksemme parhaiten käyttäjiään palvelevan työvaatemalliston.

Moderni ulkonäkö ja ergonomisesti toimivat yksityiskohdat yhdistyvät uudistuneessa HighVisPro -työvaatemallistossamme, joka täyttää uudistuneen näkyvän standardin EN ISO 20471, Erittäin näkyvä vaatetus, vaatimukset. Lindströmin HighVisPro –työvaatteet soveltuvat erinomaisesti työhön ja työkohteisiin, joissa tarvitaan erittäin hyvää näkyvyyttä työntekijän vaatetuksessa. Uudet HighVisPro -tuotteemme sopivat hyvin yhteen muiden Standard-työvaatteidemme kanssa.

Uudesta mallistostamme löydät tuotteet kaikkiin näkyvyyttä vaativiin työtehtäviin myös vaativissa kylmissä olosuhteissa kuten ratapihoilla, lentokentillä ja satamissa. HighVisPro -talvivaatteemme ovat entistä lämpimämmät ja suojaavat käyttäjiä tehokkaasti kylmältä täyttäen standardin EN 342, Kylmältä suojaavat vaatekokonaisuudet ja vaatteet, vaatimukset. Uusittu HighVisPro -talvimallisto tulee valikoimiimme lokakuussa.

Tutustu HighVisPro –mallistoomme!

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän