Muuttuva ilme, yksi lähde - Julkilevyiltä monipuoliset julkisivulevyt ammattilaisille

Päivämäärä: 5.10.2021

Projektisi tulevat kaikissa muodoissa ja tyyleissä. Siksi Julkilevyt Oy on omistautunut auttamaan sinua rakentamaan täydellisen julkisivurakenteen Nichiha julkisivulevy tuotteilla.

Yhdistämme suosikki rakennusmateriaalisi esteettisyydellä ja tinkimättömällä kuitusementin kestävyydellä, joka antaa toivotun julkisivu ilmeen huomattavasti lyhyemmässä ajassa ja murto-osalla kustannuksista. 

Laaja tekstuurivalikoimamme sisältää metallia, puuta, kiveä, betonia, laatta- ja tiilivaihtoehtoja täydessä värivalikoimassa ja viimeistelyssä. Julkisivulevymme soveltuvat sekä ulko että sisäkäyttöön. 

Seinäpaneeliemme takana vakuuttavaa tekniikkaa


Suorituskyvyn suunnittelu
Sisäänrakennettu, huolellisesti suunniteltu kosteudenhallintajärjestelmä mahdollistaa ilman ja kosteuden poistumisen, mikä vähentää home- ja vesivahinkojen riskiä rakennuksille.

Edistynyt asennus
Paneelikiinnike asennusjärjestelmämme vähentää rakentamisaikaa ja minimoi virheet innovatiivisen Ultimate Starter Track- ja Ultimate Clip -järjestelmän ansiosta. Nichiha -tuotteiden tyylikäs viimeistely on helppoa saumattoman lukitusmekanismin avulla.

Matala huollon tarve
Kestää mätää, vääntymistä ja tuholaisten aiheuttamia vahinkoja joka auttaa varmistamaan että näkemyksesi herää eloon ja julkisivu näyttää hyvältä tulevinakin vuosina.

Kattava väli ja lisävarustevalikoima


Valikoimassa on erilaisia ​​värisovitteisia lisävarusteita, esim. muotoillut ulkokulmat, saumatiivisteet, erilaiset metalliset lisävarusteet, kuten verhoukset ja maalaussarjat asennuksien nopeuttamiseksi ja projektin viimeistelyn ja ulkonäön parantamiseksi.ECO ystävälliset tuotteet

Haluamme varmistaa, että prosessimme auttavat planeettaamme ja asiakkaamme. Olemme ylpeitä siitä, että Nichiha EX -sarjan paneelit on palkittu ympäristöystävällisenä tuotteena. Pääasiassa lentotuhkasta ja hakkeesta koostuvat tuotteemme ohjaavat jätteet ja hyödyntävät niitä käytännössä. Meillä on myös pitkä historia resurssien säästämisessä ja parhaiden valmistuskäytäntöjen käytössä.
Kun käytät Nichiha EX -sarjan paneeleja, tiedät, että käytät tuotetta, joka on esteettinen ja arvosi mukainen.

 

NICHIHA-julkisivulevyt valmistetaan Japanissa, jossa tehokkuutta ja laatua on aina arvostettu. Tuotanto tapahtuu innovatiivisissa tehtaissa. Automatisoidut tuotantolinjat ovat toiminnassa 24 /7 taaten täsmällisyyden ja korkeat tuotantomäärät.

Jotta tämä monipuolinen materiaali olisi myös suomalaisten arkkitehtien, suunnittelijoiden, kiinteistökehittäjien ja rakennusyritysten saatavilla, perustimme NICHIHA-julkisivulevyjen maahantuontiin erikoistuneen Julkilevyt OY:n.

Julkilevyt Oy on Nichiha-levyjen maahantuoja ja edustaja Suomessa. 

Tule yhteistyökumppaniksimme rakentamaan yhdessä parempaa ja modernia asumista. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. 

Julkilevyt Oy
Ennekuja 2, 02270 Espoo
0400 933 085
[email protected]

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän