Mukavuutta tuova monitoimijärjestelmä

Päivämäärä: 24.5.2013

<!-- FldStartCAPTION --><table border=0 width=Hansgrohe RD SelectE300 3jet
Showerpipe, valkokrominen
HG-nro 27127400Hansgrohe_RD SelectE300 3jet
Showerpipe, täyskromattu
HG 27127000">
Hansgrohen Raindance Select E 300 3jet -Showerpipe hemmottelee käyttäjäänsä käytännöllisellä Select-teknologiallaan sekä kolmella eri yläsuihkumuodollaan

Kesäkuu 2013. Uusi Raindance Select E 300 3jet -Showerpipe tuo mukavan monitoimijärjestelmän suihkumaailmaan. Kylpyhuone- ja saniteettialan asiantuntijayritys Hansgrohe (www.hansgrohe.fi) on integroinut Select-teknologiaansa korkealaatuisiin elementteihin kehittääkseen suihkujärjestelmän, jossa vesinautinto voidaan optimoida yksinkertaisesti painikkeen painalluksella. Suurista yläsuihkusta, korkealaatuisesta suihkuputkesta aina tyylikkääseen termostaattiin: Hansgrohen kehitysasiantuntijat ja heidän suunnitteluyhteistyökumppaninsa Phoenix Designista ovat yhteisesti luoneet harmonisen kokonaisuuden, joka edustaa mukavuutta ja suihkunautintoa.

Älykästä suihkusäätöä Select-painikkeella – säilytystilaa kauniilla lasitasolla
Raindance Select E 300 3jet -Showerpipen kohdalla yhdessä ja samassa suihkujärjestelmässä yhdistyvät uusien Select-teknologiaa käyttävien tuotteidemme kaikki edut. Uusi monitoiminen ShowerTablet Select 300 -termostaatti toimii sekä älykkäänä ohjausyksikkönä että visuaalisesti miellyttävänä tilana suihkutarvikkeille, se tuo samanaikaisesti käyttöön kaksi eri toimintoa: se säätää luotettavasti veden virtaamaa ja lämpötilaa sekä toimii suihkutarvikkeiden säilyttämiseen tarkoitettuna tasona (leveys 300 mm), joka on valmistettu korkealaatuisesta turvalasista.

ShowerTablet Select 300:n säätöelementit on sijoitettu termostaatin etupintaan vaivatonta käyttöä varten. Käyttäjä näkee välittömästi, miten vedentulo avataan ja suljetaan sekä miten haluttu lämpötila saadaan asetettua tarkasti. Select-painikkeet on sijoitettu etupinnan vasemmalle puolelle, ja selkeät symbolit osoittavat, että eri suihkutoiminnot voidaan kytkeä päälle ja pois päältä yksinkertaisesti painiketta painamalla. Lämpötila voidaan asettaa tarkasti ergonomisen säätönupin avulla, jota on helppo käyttää saippuaisillakin käsillä. Ajattoman arkkitehtoninen muoto, jossa kevyesti pyöristetyt reunat sulautuvat puhtaaseen SoftCube-muotoiluun, toimii huomiota herättävänä, Showerpipen kokonaismuotoa harmonisesti täydentävänä elementtinä.

Uudentyyppinen suihkumuoto halutun mukaiseen virkistäytymiseen
Yläsuihkuna toimiva Raindance Select E 300 3jet -suihku hemmottelee käyttäjäänsä kolmella eri suihkumuodolla. Kaksi vesisuihkua virtaa tasaisesti koko suihkusiivilän alueelta, ja pienet suuttimet muodostavat voimakkaan ja virkistävän Rain-suihkun, joka soveltuu erityisesti shampoon huuhtelemiseen pois hiuksista, kun taas suuret suuttimet sekoittavat mukaan ilmaa pehmeän runsaan RainAir-suihkun muodostamiseksi. Uutena lisäominaisuutena on suihkumuodon vaihtomekanismi, jota käytetään yksinkertaisesti painiketta painamalla. Kolmannen suihkumuodon, RainStreamin 12 erillistä vesisuihkua kastelevat kehon sen koko leveydeltä.

Uusi kolmen suihkumuodon Raindance Select E 120 -käsisuihku täydentää suihkujärjestelmää ja myös tässä suihkumuodon vaihtaminen tapahtuu intuitiivisesti ja yksinkertaisesti sekä ergonomisesti suihkukahvan etupuolelle sijoitettua Select-painiketta painamalla.

Showerpipe on saatavilla myös 2jet-mallina, joka on varustettu kahdella yläsuihkumuodolla. Showerpipe on vaivaton asentaa ja se voidaan asentaa myös jo olemassa oleviin seinäliitäntöihin, minkä ansiosta se soveltuu myös kylpyhuonesaneerauksiin. Showerpipe on saatavilla täyskromisena tai kaksisävyisenä mallina, jossa valkoiset suihkusiivilät ja lasitaso yhdistyvät säihkyviin kromipintoihin. Tuote ei sovellu pinta-asennus- tai epäkeskoliittimille.

Lisätiedot: Hansgrohe SE Suomi
Puh: 0207 931 340
Faksi: 0207 931 349
S-posti: [email protected]
www.hansgrohe.fi

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän