• Modul'up – Forbon uusi irtoasennettava vinyylilattia
  • Modul'up – Forbon uusi irtoasennettava vinyylilattia

Modul'up – Forbon uusi irtoasennettava vinyylilattia

Forbon uusi Modul’up-mallisto kertoo teknisestä innovaatiosta. Modul'up on kestävä ja mittatarkka irtoasennettava vinyylilattia julkitiloihin. Koska mattoa ei tarvitse liimata, se on nopea ja helppo asentaa. Modul’up voidaan asentaa vanhojen pinnoitteiden päälle ja lattia voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen. Modul’up tarjoaa ihanteellisen lattiapäällysteratkaisun kiireellisiin kohteisiin, joka myös tukee kestävää suunnittelua. Se soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin terveydenhoitoalan laitoksissa, kouluissa, toimistoissa sekä asuinrakennuksissa.

Liimaton lattiaratkaisu säästää asennuskustannuksia sekä aikaa. Modul'up voidaan myös irrottaa vaivatta sen käyttöiän loputtua ja toimittaa kierrätykseen.  

Mallistoa on saatavana 2,0 mm ja 19 dB askelääntä vaimentavana versiona, joka alentaa tehokkaasti melua ja auttaa pitämään ympäristön viihtyisänä ja hiljaisena. Modul'up koostuu kauniista puu- ja kivikuoseista, joissa yhdistyy irtoasennettavan vinyylilattian hyödyt sekä luonnollinen ulkonäkö.

Committed to the Health of One -ohjelmamme myötä pyrimme luomaan parempia sisäympäristöjä ja irtoasennettava lattiapäällyste on tästä ensiluokkainen esimerkki. 19 dB:n askelääntä vaimentava vaihtoehto alentaa melutasoa ja tekee tilasta rauhallisemman ja miellyttävän. Liimaton asennus helpottaa työtä ja parantaa asentajan työskentelyolosuhteita.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...