Modernit pitojalkasäleiköt vaativiin kohteisiin

Päivämäärä: 16.3.2021

Julkiset tilat vaativat järeitä ja oikein suunniteltuja tuotteita, jotka kestävät kovaa kulutusta ja täyttävät laatuvaatimukset. Helsingin Levytyön uudet pitojalkasäleiköt soveltuvat julkisten tilojen erityistarpeisiin.

Lattapitosäleikkö pitää hyvin kengän alla, mutta sillä voidaan myös rajoittaa ostoskärryn liikkeet ostoskeskuksien uloskäynneillä. Latat voidaan asentaa säleikköön tiheällä tai harvalla välillä, riippuen kohteen vaatimuksista. O-säleikkö sopii julkisiin tiloihin, joissa on tavallista kulkuliikennettä. Tartunnan pyöreä moderni muoto pitää jalan alla, mutta ei ole yhtä järeä kuin V-säleikön tartunta. V-säleikön järeämpi muotoilu pitää napakasti kengän paikoillaan ja sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa vaaditaan erityistä pitoa. V-säleikön voi asentaa esimerkiksi sisäänkäynneille, joissa liikutaan monoilla tai muilla liukkailla jalkineilla.

Referenssihankkeet Helsingin Levytyö Oy

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän