Mattopalvelulla selkeät hyödyt

Päivämäärä: 13.10.2016

Isännöitsijä- ja kiinteistöpalvelu Pähkinähoidon muuttaessa uusiin tiloihin haluttiin panostaa viihtyvyyden lisäksi myös tilojen siisteyteen ja turvallisuuteen. Ilmettä haluttiin raikastaa ja sisustuksen toimivuutta pohdittiin myös yhdessä Lindströmin kanssa. Nyt Lindströmin vaihtomatot ovat kiinteä osa uutta ilmettä. ”Olimme miettineet sohvaryhmän alle ostomattoa, mutta yllätyin Lindströmin mattomalliston monipuolisuudesta, ja otimme myös tähän helpon vuokramaton”, kertoo Henry Engblom, isännöitsijä- ja kiinteistöpalvelu Pähkinähoidon toimitusjohtaja.

Omien lattioiden lisäksi vaihtomattopalvelu on Engblomille tuttu myös taloyhtiöiden tiloista. ”Kun halutaan rappukäytävistä ja yleisistä tiloista siistit ja turvalliset sekä helpottaa rappusiivousta, suosittelemme aina Lindströmin porrasmattoja.”

Rappukäytävän kuramatto sitoo likaa tehokkaasti ja vaihdetaan säännöllisesti puhtaaseen. ”Hyödyt ovat selkeät: reklamaatiot likaisista porraskäytävistä ovat vähentyneet ja myös siivouksesta vastaavat pitävät vuokramattojen helppohoitoisuudesta”, Engblom perustelee suositteluaan. ”Myös paloturvallisuus on hyvällä tasolla mattojen ansiosta, olemme joskus saaneet palotarkastajalta kehotuksen vaihtaa omat matot paloturvallisempiin. Nyt siitä ei tarvitse enää kantaa huolta.”

Onhan sinun tiloissasi siisteys ja turvallisuus otettu myös huomioon? Lue lisää vaihtomattopalvelusta täältä.

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän