Maailman helpoin tapa hankkia parvekematto

Päivämäärä: 6.9.2022

 Tässä on maailman kätevin tapa matottaa kerrostalon parvekkeet parvekematoilla.

Kohenna uusien kerrostaloasuntojesi viihtyisyyttä, mukavuutta ja houkuttelevuutta peittämällä parvekkeiden kylmät betonilattiat matoilla.

Varpaita lämmittävät parvekematot voivat nostaa asuntojen arvovaikutelmaa huomattavasti ostajien silmissä. Viihtyisyys on tärkeä asia myös vuokralaisille, jotka muodostavat suuren osan talosi loppukäyttäjistä.

Valitse kotimainen laatumatto

Jos haluat varmasti kotimaisen, kestävän ja laadukkaan parvekematon kylmien lattiapintojen peitoksi, käänny Balkonserin puoleen. Parvekeviihtyisyyden kärkitoimijan valikoimasta löydät kaksi markkinoiden kiistatonta kärkivaihtoehtoa, Dry Step® Termomaton ja Green-terassimaton.

Dry Step® Termomatto on täysin omassa sarjassaan painiva lämmöneristäjä. Dry Step® Termomaton pohjamateriaali on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Olivat olosuhteet mitkä tahansa, terassimaton umpisolumuovi pysyy kuivana ja pitää pinnan lämpimänä.

Green-terassimatto on edullinen, mutta kestävä ja tyylikäs terassi- ja parvekematto, josta on saatavilla useita trendikkäitä ja ajattomia värejä. Matto tuntuu miellyttävältä jalan alla ja se on helppo pitää puhtaana.

Huolettoman helppo tilaus

Olemme tehneet parvekemattojen hankkimisesta kerrostaloihin kätevän vaivatonta rakennusliikkeille, jotka haluavat parantaa talonsa käyttömukavuutta ja viihtyisyyttä. Ilmoita meille vain parvekkeidesi mitat, niin leikkaamme matot tarkalleen oikeaan muotoon, ja asennamme halutessasi ne paikoilleen. Parveke on monille kerrostaloasuntonsa ykköspaikka. Nosta talosi houkuttelevuus ja asuinmukavuus aivan uudelle tasolle, ja tilaa parvekemattosi meiltä!

Lisää tuotteesta Parveke- ja terassimatot

Parveke- ja terassimatot

Kun haet terassillesi aidosti laadukasta ja tyylikästä mattoa, on kotimainen Dry Step® Termomatto mainio valinta.

Referenssihankkeet Balkonser

As Oy Turun Nuppulan Portti

As Oy Turun Nuppulan Portti

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Asunto Oy Helsingin Teodor

Asunto Oy Helsingin Teodor

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennu...

Tikkurilan Neilikkatie 11

Tikkurilan Neilikkatie 11

Uudisrakennus | Vat´ntaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi