LVIA-suunnittelua ja LVI-järjestelmiä ammattilaisille

Päivämäärä: 20.10.2020

Valtakunnallisesti toimiva Heatco palvelee asiakkaita noin 50 ammattilaisen voimin. Yritys toimii LVIA-suunnittelu- sekä tuotetoimittajana pienistä kiinteistöistä poikkeuksellisen vaativiin kohteisiin. Toimintamalli poikkeaa perinteisestä tukkutoimittajasta, koska yrityksellä on vahva suunnittelu- ja tuoteosaaminen. Yritys ei rakenna alueellisia varastoja, vaan toimittaa tuotteet suoraan työmaille työvaihekohtaisesti.

Uuden konseptin ansiosta tuotteiden hinnoittelu on perinteistä kilpailukykyisempää. Toimintamalli säästää myös asiakkaiden aikaa, koska tuotteiden määrälaskenta ja tyypitykset tehdään asiakkaan puolesta, osana tuotetoimitusta.

Yrityksellä on varastot Jyväskylässä ja Vantaalla. Asiakaspalvelu- ja suunnittelutoimipisteitä on maantieteellisesti laajemmalla alueella. LVI-insinöörejä työskentelee suunnittelu- ja tuotehallintatehtävissä yli 30. Insinööriosaaminen on vahva pohja kaupalliselle yhteistyölle asiakkaiden kanssa.

Asiakkaita ovat LVI-ammattilaiset, rakennusliikkeet, talotehtaat, eristysliikkeet, maanrakentajat, rautakaupat, taloyhtiöt ja teollisuuden asiakkaat.

Tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Kattava valikoima johtavien brändien tuotteita on yksinmyyntijakelussa Heatcolla, joka vastaa myös tuotteiden huolto- ja varaosatoiminnoista. Valikoimassa on järjestelmiä valmistajilta:

Enerline, Flexit, Lindab, Kermi, Viessmann, Unidrain, Rotomon, Tulvari, Microflex, K-Flex, Knauf insulation, Henco, Merika, Värmebaronen.

LVIA-suunnittelutoiminta on asiakaslähtöistä ja laadukasta. Suunnittelutoiminnan kehittämisen ja laadukkaan sekä yksilöllisen suunnittelun varmistamiseksi suunnitteluorganisaatio on jaettu segmentteihin kiinteistötyypeittäin. LVIA-suunnittelun segmentit ovat: asuntotuotanto, pienkiinteistöt ja taloteollisuus, liiketilat ja palvelurakentaminen, korjausrakentaminen, vaativat kohteet.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän