Heatcolla hyvä kilpailukyky kiinteistöjen ulkopuolisissa järjestelmissä

Päivämäärä: 17.5.2021

Microflex® joustava muoviputkijärjestelmä omaa luokkaansa

Microflex® on joustava eristetty muoviputkijärjestelmä, joka on nykyaikainen ja edullinen menetelmä kaiken alle 95ºC nesteen siirtoon.

Microflex® tuoteperheeseen kuuluvat eristetyt putket, liittimet, haaroitus- ja jatkospakkaukset sekä haaroituskaivot. Microflex® soveltuu käytettäväksi mm. lämpöjohtona, elintarvike-teollisuudessa, käyttövesijohtona, jäähdytysjärjestelmissä, alu-elämmönjaossa, kemikaalinsiirtojohtona, uima-altaissa ja monissa erikoisratkaisuissa.

Laatuputkia kierrätysmuovista

EKO-salaojaputket ja EKO-asennusputket valmistetaan UV-suojatusta HDPE:stä ja ne ovat ekologisia ja ekonomisia. Ekoputkien valmistuksessa on käytetty hyvälaatuista kierrätettyä uusiomuovia.

Heatco toimittaa eristettyjen putkien lisäksi erittäin kilpailukykyisesti kiinteistöjen ulkopuolelle VV-järjestelmiä kaikkiin kiinteistökokoluokkiin:

  • Sadevesijärjestelmät
  • Salaojajärjestelmät
  • Rumpuputket
  • Jätevesijärjestelmät
  • Kaivot ja pumppaamot (Huom! myös erikoiskoot)
  • PEM – putkistot

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän