LTO-putkien asennukset helposti, tehokkaasti ja siististi Pipemodul®-moduuleilla

Päivämäärä: 28.9.2018

Tehdasvalmisteiset lämmöntalteenottomoduulit soveltuvat LTO-putkien ja sähkö- ja telekaapelien kuljettamiseen kiinteistöissä. Esivalmisteisilla moduuleilla LTO-putkien koteloinnit tehdään kustannustehokkaasti ja nopeasti. Moduulijärjestelmä jakautuu ulkotilan ja sisätilojen reitityksiin.

Pipe-Modulin LTO-moduulit sisältävät valmiit kannakkeet putkille. Kotelot ovat jauhemaalattua sinkittyä terästä. Ulkotilan LTO-moduuleihin valitaan ulkotilaan soveltuva maali ja ulkotilan korroosiota kestävät erikoisruuvit. Ulkotilan kokonaisjärjestelmälle on tehty vaativa rasitustestaus ja se kestää tutkitusti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Sisätilan LTO-moduulit voidaan kuljettaa kätevästi porrashuoneiden käsijohteiden välisessä kuilussa tai seinäasennuksena.

Vakiovärinä moduuleissa on valkoinen RAL 9016 30 % kiiltoasteella. Kaikki RAL-värikartan perusvärit ovat käytettävissä tai moduulit voidaan tehdä tarvittaessa ruostumattomasta teräksestä. Kiiltoasteeksi voidaan valita kohteeseen sopiva kiilto. Moduulit voidaan vakiokokojen lisäksi räätälöidä kohteen vaatimiin mittoihin.

Pipemodul®-lämmöntalteenottomoduuleja on käytetty jo kymmenien kerrostalojen sisä- ja ulkotiloissa ympäri Suomen. Oman tuotantomme ansiosta pystymme vastaamaan nopeasti myös asiakkaiden erityistarpeisiin ja valmistamaan tuotteita asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöitynä nopealla toimitusajalla. Pipemodul®-moduulit ovat kotimaista laatua, mistä osoituksena meille on myönnetty Avainlippu-merkki.

LTO-moduulien kaapelitila tehdään tarvittaessa EI30 palosuojauksella. Pipe-Modulin EI30 palosuojatuotteiden kokonaisjärjestelmälle on ainoana Euroopassa tehty CE-merkintään johtava eurooppalainen tekninen arviointi (ETA 16/0828).

Pipe-Modul on mukana FinnBuild-messuilla osastolla 7b130!

Olemme tänäkin vuonna mukana FinnBuild-messuilla 10.-12.10! Osastollamme voit tutustua tuotteisiimme omaan ympäristöönsä paikalleen asennettuna. Esittelemme lisäksi tuoteperheemme viimeisimpiä lisäyksiä, eristettyä MDF-moduulia sekä yhtenäistä vaakamoduulia. Osastolla voit tutustua myös LTO-moduulin mallikappaleeseen. Voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on langaton vedenkestävä kaiutin! Pipe-Modul on osastolla 7b130, tervetuloa!

Referenssihankkeet Pipe-Modul Oy

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsinki

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66:n putkiremontti piti miettiä uusiksi, kun kust...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän