LINTEXIN UUTUUKSISSA KOHTAAVAT LASI JA PUU

Päivämäärä: 2.3.2020

Viihtyisä toimisto lisää työhyvinvointia, joten kauniilla yksityiskohdilla on merkitystä. Kauniit värit ja tuotteiden yksityiskohdat viimeistelevät toimiston sisustuksen. Lintex esitteli tyylikkäät kirjoituspinnat Tukholman huonekalumessuilla helmikuun alussa.

Frame Mobile

Frame Mobile on siirreltävä kaksipuolinen lasitaulu taivutetulla puukehyksellä.  Tauluun on valittavissa harmaa kehys, jossa harmaat jalat pyörineen tai tammikehys, jossa jalat massiivipuu tammea. Lasi on saatavana kaikilla 24 vakiovärillämme. Design Christian Halleröd ja Matti Klenell.

Lue lisää Frame Mobilesta täältä.

Area

Area on lasinen kirjoitustaulu, jonka reunoja kiertää massiivipuinen tammikehys. Taulun ja kehyksen välillä on etäisyyttä, joka muistuttaa klassista Canvas taulun puukehystä. Area on saatavana kaikkiin Mood Wall ja Silk lasitauluihin. Design Christian Halleröd.

Lue lisää Areasta täältä.

Lintexin tuotteet suunnitellaan kestämään vuosikymmeniksi eteenpäin. Lintex pyrkii jatkuvasti parantamaan ympäristöprofiiliaan. Tehtaalle asennettujen aurinkopaneelien ja maalämmön ansiosta valmistus on nykyisin täysin energianeutraalia. Kauniisti muotoillut tuotteet yhdessä korkealaatuisten materiaalien kanssa tekevät niistä miellyttävät käyttää ja luovat toimistoon viihtyisyyttä.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän