Mattapintaiset SILK-GLASS ® kirjoitustaulut uusin värein Tukholman huonekalumessuilla!

Päivämäärä: 31.1.2023

Mattapintaiseen SILK-GLASS ® lasitauluun ei muodostu heijastuksia, mutta se toimii kirjoitettaessa ja pyyhittäessä samalla tavoin kuin perinteinen kiiltävä lasitaulu.
 

Erikoispinta luo 24 värille kauniin vivahteen huomioiden päivänvalon muuttuvat sävyt. SILK-GLASS® on saatavana jatkossa kaikkiin Mood Fabric ja Frame -tuotteiden lasipintoihin sekä Curve-lasitauluun.

Kirjoitustaulujemme Mood-lasivärit uudistuvat houkuttelevilla sävyillä. Paletista vaihtuu kahdeksan väriä, mutta poistuvia värejä saa jatkossakin. Mikäli toivottua väriä ei löydy, voit määritellä sen RAL tai NCS S -värikartan mukaan. Värilliset lasitaulumme tuovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta niin työ- kuin oppimisympäristöön.

Esittelemme tuotteitamme uusin värein Tukholman huonekalumessuilla 7-11. helmikuuta osastolla C12:31. Nähdään pian, tervetuloa!  

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän