Lindströmin BIM-objektit saniteettitilojen suunnitteluun

Päivämäärä: 20.10.2015

Lindströmin BIM-objektit saniteettitilojen suunnitteluun

Lindströmin BIM-objektit hygienialaitteille on toteutettu Archicad- ja Revit-ohjelmistoihin, jotka ovat yleisesti käytettyjä arkkitehtiohjelmistoja.

BIM-objektien avulla saniteettitilojen suunnittelu tapahtuu kolmiuloitteisesti ja ne helpottavat huomattavasti tilojen visuaalisuuden suunnittelua, sillä laitteiden mitat ja tuotetiedot löytyvät suoraan objekteista. Ohjelmistojen avulla voit sommitella Lindströmin hygienialaitteet tilan mittojen mukaan paikoilleen ja näet objekteista suoraan, miltä laitteet näyttävät erivärisinä ja haluamillasi kuvioilla 3D-näkymässä. Objektit sisältävät myös tarkat tuotetiedot jokaisesta tuotteesta. Virtuaalisessa mallissa näet suunnittelemasi tilan yhteensopivuuden kaikkien hygienialaitteidemme kanssa. Ohjelmistojen avulla voit luetteloida käyttämäsi objektit esimerkiksi määrälaskentaa tai tilausta varten.

Hygienialaitteidemme CAD-objektit ovat nyt saatavissa myös bimcomponents.com-sivuilta!

Lindström tarjoaa kiinteistöihin yksilöllisesti suunnitellut, yrityksen ja kiinteistön muuta ilmettä tukevat matot ja hygienialaitteet – tarvittaessa myös pöytäliinat ja muut ravintolan tekstiilit suojaukseen ja sisustukseen. Ainoana Suomessa saat koko kokonaisuuden Lindströmiltä – ja kaikkiin valitsemiisi tuotteisiin voidaan painaa suunnittelemasi kuosi, kuva, teksti tai väri. Voit myös valita tilan ilmeeseen sopivan kuosin kaikkiin tuotteisiimme Lindströmin valmismallistoista.

Lue lisää BIM-objekteista sivuiltamme »

Lataa tästä BIM-komponentit Archicand-ohjelmistolle ja Revit-ohjelmistolle »

Kysy tuotteistamme ja palveluistamme lisää »

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän