LED-valaisimet räjähdysvaarallisiin tiloihin

Päivämäärä: 24.3.2016

LED-valaisimet räjähdysvaarallisiin tiloihin

Glamox Luxo on julkaissut kaksi ATEX-tiloihin tarkoitettua LED-valaisinta. MIX LED on kategoria 3 –merkitty valaisin alueille 2/22 ja MAX LED kategoria 2 –merkitty valaisin alueille 1/21 ja 2/22. Molempia valaisimia kuvastaa korkea laatu, pitkäikäisyys, vähäinen huollontarve sekä alhainen elinkaarikustannus. Mikäli valaisimen elektroniset komponentit vikaantuvat, voidaan koko komponenttikisko vaihtaa nopeasti, jolloin valaisinhuollosta aiheutuva tuotantokatkos on lyhyt.

MIX LED on korkealaatuinen , pitkäikäinen, kategoria 3 -merkitty LED-valaisin alueille 2/22. Valaisin soveltuu teollisuuteen, laivoihin ja öljyteollisuuteen alueille, joissa räjähdyskelpoisen ilmaseoksen esiintyminen normaalioloissa on epätodennäköistä tai se kestää vain lyhyen ajan.
Lue lisää nettisivuiltamme...

MAX LED on korkealaatuinen, pitkäikäinen kategoria 2 -merkitty LED-valaisin alueille 1/21 ja 2/22. Soveltuu teollisuuteen, laivoihin ja öljyteollisuuteen alueille, joissa räjähdyskelpoinen ilmaseos esiintyy normaalitoiminnassa satunnaisesti.
Lue lisää nettisivuiltamme...

Molempien valaisimien runko on valmistettu Aluzink:stä tai ruostumattomasta teräksestä ja se on epoksi/polyesterijauhemaalattu. Vaihtoehtona on valittavissa myös maalaamaton ruostumaton teräs. Kupu on iskuja sietävää polykarbonaattia ja kuvun kiinnitysjouset ruostumatonta terästä. Valaisimen elektroniset komponentit on kiinnitetty komponenttilevyyn, joka on saranoitu, joten huolto on helppoa ja nopeaa.

MAX LED on saatavana myös 3 tunnin turvavalolla. Turvavaloversioissa akustokotelo on sijoitettu valaisimen ulkopuolelle. Molempiin valaisimiin on saatavana runsaasti erilaisia asennusvarusteita, jolloin useimmat tyypilliset asennustavat on mahdollista toteuttaa tällä valaisimella.

Lisätietoja
Glamox Luxo Lighting Oy
010 841 0440
info.fi@glamoxluxo.com

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän