Langaton valaistuksenohjaus kehittyy vauhdilla

Päivämäärä: 4.10.2018

LED valaistuksen energian säästöt ovat yleisesti tiedossa, mutta seuraava tekninen kehitys askel ja säästöä tuova uudistus on valaistuksen ohjaaminen langattomasti. Uusi teknologia mahdollistaa valaistusohjauksen rakentamisen ilman lisäkaapelointia uusiin- sekä saneerauskohteisiin.

Langaton ohjaus on saatavilla kaikkiin Lival tuotevalikoimamme tuotteisiin. Tämä käsittää lineaariset valaisimet, alasvalot ja kohdevalot. Kosketinkiskokiinnityksellä olevat tuotteet ovat uuden teknologian myötä ohjattavissa ilman erillistä Dali –ohjausväylää. Skilux Oy on 20-vuotta valoalalla toiminut LIVAL-kumppani Suomessa. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi teemme Dialux-laskelmat, tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää tuotteistamme. Järjestämme myös tuote-esittelyjä Livalin tehtaalla Sipoossa, jossa tuotteisiin ja uusimpaan tekniikkaan voi tutustua rauhassa Skiluxin valaistusasiantuntijan kanssa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän