Lämmittävä ja jäähdyttävä ItuGraf-kattosäteilypaneeli

Päivämäärä: 28.1.2020

Kotimainen ItuGraf on markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytyspaneelijärjestelmä. Energiaa ja ympäristöä säästävä ItuGraf luo tilaan tehokkaasti tasaisen miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja parantaa siten merkittävästi sisäolosuhteita. Järjestelmä on kustannuksiltaan edullinen, sillä se tuo samassa järjestelmässä sekä lämmityksen että jäähdytyksen. Palamattomasta ja korroosiovapaasta materiaalista valmistetut laadukkaat CE-hyväksytyt paneelit sopivat yhteen kaikkien energialähteiden kanssa.   Huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä sopii erinomaisesti sekä asuinrakennusten että liikekiinteistöjen lämmönhallintaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Lisäksi ItuGrafin avulla tilankäyttö tehostuu, sillä seinäpinta-alaa vapautuu vapaaseen käyttöön, kun tilaavieviä lämmityspattereita ei tarvita.

Toiminnalliset alakatot voidaan nyt suunnitella myös arkkitehtuurin ehdoilla. Yhteistyössä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n ja Rockfon-alakattovalmistajan kanssa olemme kehittäneet ItuGraf-lämmitys- ja jäähdytyspaneeleista valmiit mallit, jotka sopivat suoraan Ecophon- ja Rockfon-alakattojärjestelmiin. Saat yhtenäisen ulkoasun ja värimaailman halutun alakattolevyn kanssa menettämättä ItuGrafin hyviä ominaisuuksia.

HUIPPULUOKAN TYÖSKENTELYOLOSUHTEET JA KORKEA HYGIENIATASO

Miellyttävän tasaisen ja vedottoman lämmityksen ja jäähdytyksen sekä tilakohtaisen säädettävyyden ansiosta paneelijärjestelmällä saadaan aikaan merkittäviä parannuksia työskentelyolosuhteisiin. Säteilypaneelit reagoivat nopeasti lämmityksen tai jäähdytyksen tarpeeseen, joten lämpötila saadaan aina pidettyä tarkasti haluttuna riippumatta sisäisistä tai ulkoisista lämpökuormista rakennuksessa.

ItuGraf vastaa myös korkeisiin hygieniavaatimuksiin, sillä ilman puhaltimia toimiva järjestelmä ei kierrätä epäpuhtauksia ilmassa ja sileäpintaiset paneelit eivät kerää likaa ja pölyä. Tämän ansiosta ItuGraf soveltuu erinomaisesti myös tiloihin, joiden hygieniavaatimukset ovat korkeat, ja järjestelmä onkin käytössä useissa sairaaloissa.

JÄÄHDYTYS KILPAILUETUNA ASUINKERROSTALOISSA

Asuinrakentamisessa ItuGraf tarjoaa ainutlaatuisen kilpailuedun, koska se tuo mahdollisuuden huonetilojen  jäähdytykseen. Uudiskohteissa jäähdytyksen merkitys korostuu ja vaikuttaa keskeisesti ostopäätökseen. Kattolämmityksen ansiosta rakennusliike voi toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän.

ITULAN ITUGRAF-KATTOSÄTEILYJÄRJESTELMÄN EDUT

 • markkinoiden tehokkain paneeli grafiittitäytteen erinomaisen lämmönjohtavuuden ansiosta*
 • kustannustehokas investoida ja käyttää
 • säästää energiaa ja ympäristöä
 • reagoi nopeasti lämmityksen tai jäähdytyksen tarpeeseen
 • yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa
 • valmis matalaenergiaratkaisu
 • luo tasaisen miellyttävän lämmönjaon koko tilaan
 • vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin
 • ei levitä epäpuhtauksia ilmassa, ei tuota vetoa tai ääntä
 • ei tarvitse kondenssivesiviemäröintiä
 • sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin
 • muuntojoustava
 • takaa optimaaliset asuin- ja työskentelyolosuhteet
 • tehostaa tilankäyttöä
 • huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä

 * ItuGraf-paneelin 600x3000 jäähdytysteho 135 W/m², dT=10 K (EN 14240) ja lämmitysteho 219 W/m² dT=16 (EN 14037-2).

Tutustu monipuolisiin referenssikohteisiimme!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän