Laminaari- ja vetokaapit

Päivämäärä: 6.3.2018

Tarjoamme laajan valikoiman laminaari- ja vetokaappeja eri käyttötarkoituksiin.

Kun käyttäjä halutaan suojata käsiteltävän tuotteen höyryiltä, hajuilta ja mahdollisesti myös roiskeilta, on vetokaappi oikea ratkaisu. Valikoimassamme on useamman eri valmistajan vetokaappimalleja sekä pitkälle käyttäjän tarpeen mukaan kustomoitavia versioita. Vetokaappien valinnassa tärkeää on oikeiden pintamateriaalien valinta suhteessa siinä käsiteltäviin kemikaaleihin ja mahdollisiin muihin tuotteisiin. 

Luokan II suojakaappi suojaa työntekijän ja ympäristön työssä käytettäviltä tai työssä muodostuvilta partikkeleilta tai aerosoleilta sekä tuottaa työskentelytilaan steriilisuodatettua laminaarivirtausilmaa. Nimestään huolimatta luokan II -kaappien yleisiä käyttösovelluksia mikrobiologisten töiden lisäksi ovat lääkeaineiden, elektronisten komponenttien tai muiden puhtautta vaativien ja terveydelle vaarallisten aineiden käsittely.

Mallien välillä on eroja rakenteellisessa toteutuksessa, ominaisuuksissa, ergonomiassa ja malleihin saatavissa lisävarusteissa. Autamme mielellämme parhaan ratkaisun löytämisessä.

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratorio- ja sairaalalaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja ylläpitoon keskittynyt perheyritys. Meiltä saat myös laitteiden käyttöön ja elinkaareen liittyvät koulutus-, huolto- ja validointipalvelut.

Tietoa Labo Linesta ja tuotteista: http://www.laboline.fi/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän