Terveydenhuollon pesu- ja desinfiointikoneet Smegiltä

Päivämäärä: 11.1.2022

Smegiltä löytyy laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja pesu- ja desinfiointikoneita, jotka täyttävät terveydenhuollossa käytettäville laitteille standardeissa 93/42/EEC ja EN 15883 asetetut vaatimukset. Standardin vaatimukset täyttävistä pesu- ja desinfektiokoneista esimerkkinä malli Smeg WD1160, joka soveltuu moneen tarpeeseen sisältäen 4 pesutasoa, kammiotilavuus 145 litraa, kokoluokka 60 cm, pesu jopa 95°C:ssa, korikapasiteetti 8 DIN 1/1 koria.

Smegin pesu/desinfiointikoneissa on automaattinen puhdistuksen tason vahti. Laite mittaa huuhteluveden johtavuutta ja jos se on liian korkea, suoritetaan ylimääräinen huuhtelu. Soveltuu hyvin terveydenhuollon osastojen pesu- ja välinehuoltotarpeisiin.

Smegin valikoimasta löydät myös ammattikäyttöön tarkoitetut pesu- ja desinfektiokoneet laboratorio- ja tutkimuskäyttöön. Valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen, myös kalusteisiin integroitavat mallit. Pesukoneita on saatavilla useita kokoluokkia ja jokaisen koneen varustus suunnitellaan vastaamaan Sinun tarpeitasi.

Asiantuntijamme auttavat oikean kokoonpanon suunnittelussa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän