Laboratoriokalusteet – parhaista materiaaleista skandinaavisella muotoilulla

Päivämäärä: 19.3.2021

Labo Line tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia skandinaavisia Labmodul -laboratoriokalusteita. Tuotteissa panostetaan parhaaseen laatuun ja materiaaleihin. Laajasta valikoima löytyy kalusteet niin laboratorioihin, sairaaloihin, tutkimuskohteisiin kuin oppilaitoksiin.

Työtila on tyylikäs kokonaisuus, jossa yhdistyvät lakisääteiset vaatimusten toteutuminen ja turvallisuus sekä ergonominen ja tehokas työympäristö.

Kaikki tekniset toiminnot on huolellisesti toteutettu ja linjat ovat yksinkertaisia ja selkeitä modernilla, ajattomalla tavalla – sekä standardituotteissa että kustomoiduissa ratkaisuissa.

Tuotteiden suunnittelun keskiössä ovat asiakas, turvallisuus, käytännöllisyys, ergonomia ja muotoilu. Uskomme, että tämä kaikki yhdessä muodostaa hyvän työympäristön!

 

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratorio- ja sairaalalaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon erikoistunut perheyritys. Tarjoamme myös laitteiden käyttöön ja elinkaareen liittyvät koulutus-, huolto- ja validointipalvelut.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän