KWC GASTRO suurkeittiöhanat

Päivämäärä: 6.6.2017

KWC

Vuonna 1874 perustettu KWC on johtava Sveitsiläinen hanojen valmistaja, jonka kansainvälinen maine perustuu huippulaatuun ja innovatiiviseen muotoiluun. Tuotanto on Sveitsissä, mistä laadukkaita hanoja viedään 50 maahan, viidellä mantereella. KWC on osa Franke Water Systemsiä.

KWC on synonyymi 140 vuoden hana kokemukselle, niin hanojen teknisille ominaisuudelle kuin esteettiselle tyylille. KWC hanat tuovat uusia kohokohtia, erinomaista toimivuutta ja innovatiivista mukavuutta kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Tulevaisuuteen suuntautunut, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti tehokas hana asettaa korkeat vaatimukset ja erottuvat kilpailusta "Sveitsiläisen huippuosaamisen" ansiosta. Tämän takaa erinomainen muotoilu ja laatu, jossa keskitytään kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.

KWC GASTRO suurkeittiöhanat

KWC GASTRO suurkeittiöhanat ovat laadukkaita, kestäviä ja tarkoituksenmukaisia tuotteita ammattikäyttöön. Ergonomisia ja helppokäyttöisä ja -hoitoisia.

KWC GASTRO suurkeittiöhanat ovat pitkäikäisiä sekottajia jatkuvaan käyttöön ja kovaan kulutukseen. Niillä on viiden vuoden valmistus ja materiaali takuu.

Lue lisää laajasta valikoimasta täältä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän