Kurasyöpöllä säästöä siivouskuluissa

Päivämäärä: 10.5.2019

Kuraisina vuodenaikoina kerrostalon käytävän lattia peittyy kuraisiin jalan- ja tassunjälkiin. Hiekka ja lika kantautuvat aina asuntoihin saakka, mikä asettaa lattiapinnat ankaran mekaanisen rasituksen alle. Kuramattoon jää osa liasta, mutta puhtaampaan lopputulokseen päästään Kurasyöpöllä, jonka päällä saa pestyä niin lastenvaunujen ja polkupyörien renkaat kuin kuraiset saappaat ja lemmikkieläinten jalatkin. 

Skaalautuu kaikkiin kokoihin

Kavika Oy on kehittänyt Kurasyöpön, joka skaalautuu kaikenkokoisiin eteisiin ja sisäänkäynteihin. Kurasyöppö® on erityisen tarpeellinen kohteissa, joissa jalankulku- tai pyöräliikennettä on merkittävästi, jolloin likaa kertyy erityisen paljon. Kurasyöppö voidaan asentaa useamman sisäänkäynnin yhteyteen tai esimerkiksi ulkovälinevarastoon. Kavika Oy toteuttaa Kurasyöpön koon ja ritilän asiakkaan kohteeseen mukautuen.

Kurasyöpön tuleva paikka kannattaa suunnitella hyvin, sillä se tarvitsee vesi- ja viemäriliitännän. Suihku tarvitaan lian irrottamiseen tassuista ja likaisista jaloista. Viemäriliitäntä tarvitaan lian kuljettamiseen viemäriin. 

Laboratoriotestattu ratkaisu

Kurasyöpön ja kaivon yhdistelmässä kaivo hitsataan vedenpitävästi altaan pohjaan. Pönttökaivossa on tilavuudeltaan noin kahdeksanlitrainen irrotettava sakka-astia. Kaivon poistoputki on Ø75 tai 110 mm:n muhviin sopiva. Poistoputki valitaan pystyyn tai vaakaan ja tarvittaessa kaivoon voidaan hitsata liitynnät DN-32- tai DN-50-putkelle esimerkiksi pesukonetta tai toista allasta varten. 

Kurasyöpön vedeneristäminen on laboratoriotestattu NKB-tuotesäännön numero 17 mukaan. Kurasyöppö tiivistyy täysin vedenpitävästi betonilattian vedeneristykseen ja VieserOne-lattiakaivoon. 

Referenssihankkeet Kavika Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Päiväkoti Aada ja leikkipuisto Ida Helsinkiin

Päiväkoti Aada ja leikkipuisto Ida Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | 6,3 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Kuuma sairaala hanke

Kuuma sairaala hanke

Laajennus | Mikkeli | n. 26,7 milj. €

Noin 29 miljoonaa euroa maksaneessa kuumassa sairaalassa ovat ensihoito, päiv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän