Kurasyöppö pitää lian loitolla

Päivämäärä: 10.11.2020

Kavika Oy:n valmistama Kurasyöppö on oiva ratkaisu esteettömän asunnon tai rakennuksen sisäänkäyntiin sekä kerrostalojen yhteisiin tiloihin. Sen ansiosta niin pyörätuolien, pyörien, liikuntavälineiden kuin lemmikkien tassujenkin puhdistaminen onnistuu kätevästi.

Sähköinen pyörätuoli liikkuu helposti sisään kynnyksettömässä talossa, joten miksei niiden puhdistaminen olisi yhtä vaivatonta.  Tämä onnistuu, kun tilaan on suunniteltu riittävän suuri pesupaikka, joka toimii tarvittaessa myös pyörätuolin säilytystilana.

Kurasyöppö kerää irtolian ja roskat, jolloin muut tilat pysyvät siistinä ja puhtaina. Kurasyöpössä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaivo, jonka sakka-astiasta on helppo tyhjentää sinne kertynyt lika.

HYGIEENINEN, TURVALLINEN JA KESTÄVÄ

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Kurasyöppö on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Ritilän alla olevan altaan puhdistus käy helpoiten suihkuttamalla. Kura-altaassa oleva sakkakori kerää roskat ja irtolian, joten nämä eivät pääse tukkimaan viemäriä.

Kurasyöppö on ajattoman näköinen ja kestävä. Sen muotoilussa onkin kiinnitetty huomiota turvallisuuteen yksityiskohtia myöten. Altaassa ei ole saumoja ja nurkat on pyöristetty. Se jää siististi piiloon säleritilän alle. Ritilässä oleva ruudutus estää puolestaan liukastumisen. Pyöristykset tekevät pinnasta miellyttävän paljaallekin jalalle.

Kurasyöppö asennetaan paikkaan, jossa on lattiakaivo ja suihku. Koska Kurasyöpön asennus tehdään lattiavalun yhteydessä, on sen sijoituspaikka ja koko hyvä huomioida jo LVI-suunnitteluvaiheessa.

Tilausta tehtäessä tulee tietää tuotteen koko ja mille lattiamateriaalille se asennetaan. Mini, Midi ja Maxi-koon Kurasyöpöt ovat vakiotuotteita laatta- ja muovipäällysteisille lattioille.

Erikoismittaisia Kurasyöppöjä valmistetaan isompiin sisäänkäynteihin, kuten liiketilojen, päiväkotien, hoivakotien ja muiden julkisten tilojen sisääntulon yhteyteen sekä esteettömän tilan asuntoihin.

ESTEETTÖMÄN KODIN Tyylikäs ja TOIMIVA RATKAISU

Tuusulan asuntomessujen 2020 kohde Villa Mikael ja Villa Sanni on esteetön, esteettinen ja ekologinen sekä elinikäisesti terve ja aktiivista arkea tukeva kahden talon kokonaisuus. Yhteisöllisen asumisratkaisun rakennuttajina ovat Mikael Turtiainen ja hänen henkilökohtaisen avustajansa Sanni puolisoineen.

Villa Mikaeliin on asennettu mittatilauksena valmistettu Kurasyöppö, joka mahdollistaa pyörätuolin pesun sisäänkäynnin yhteydessä. Kurasyöppö helpottaa kodin puhtaanapitoa merkittävästi, kun kurat ja liat saadaan huuhdeltua pois pyörätuolista heti käytön jälkeen.

Villa Mikaeliin ja Villa Sanniin voi tutustua https://villamikaelvillasanni.com/.

Pyörätuolin lisäksi kura-altaan päällä on näppärä pestä esimerkiksi koiran rapaisia tassuja, lasten ulkoleluja, kukkaruukkuja ja urheiluvälineitä.


Kavika Oy suunnittelee ja valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella RST-tuotteita vaativaan käyttöön. Yritys on useilla erityisaloilla tunnettu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen räätälöityjen kalusteiden tuotekehittäjä, joka panostaa kestävään kehitykseen.

Referenssihankkeet Kavika Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Päiväkoti Aada ja leikkipuisto Ida Helsinkiin

Päiväkoti Aada ja leikkipuisto Ida Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | 6,3 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Kuuma sairaala hanke

Kuuma sairaala hanke

Laajennus | Mikkeli | n. 26,7 milj. €

Noin 29 miljoonaa euroa maksaneessa kuumassa sairaalassa ovat ensihoito, päiv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän