Kumppanisi erikoislasiratkaisuissa

Päivämäärä: 3.4.2024

Laajan tuotevalikoimamme sekä kokemuksemme avulla autamme sinua löytämään juuri oikeat ratkaisut kohteeseesi. Tarvittaessa voimme myös kehittää uniikin ratkaisun suunnitelmiesi toteuttamiseksi.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja palveluihimme osoitteessa www.vitrea.fi. Tervetuloa myös tutustumaan kattavaan showroomiimme Vantaan Petikkoon, jossa pääset näkemään ratkaisujamme oikeassa mittakaavassa.

Alla esimerkkejä tuotteistamme:

Lasitiilet ja -harkot

Meiltä löydät markkinoiden monipuolisimman lasitiilimalliston, joka vastaa niin kuluttajien, rakentajien, arkkitehtien kuin sisustussuunnittelijoidenkin tarpeisiin.

Monipuolista lasitiiltä voi käyttää sisä- ja ulkotiloissa, lattiassa, laajoina pintoina tai valoa läpäisevinä yksityiskohtina. Mallistossamme on paljon erilaisia malleja ja värejä, jotka takaavat aina yksilölliset toteutustavat. Tarjoamme lasitiiliä myös erikoisominaisuuksin, kuten matalaenergiateknologialla, paloa osastoivana, luodinkestävänä ja ääntä eristävänä. Lasitiiliä on saatavana irrallisina, valmiina elementtinä tai asennuspalvelulla.

Lasitiiltä on käytetty vuosikymmenien ajan suomalaisessa rakentamisessa tuomassa valoa, avaruutta ja tyyliä. Lasitiili pääsee oikeuksiinsa erityisesti isoina, valoa läpäisevinä pintoina, mutta sillä voidaan yhtälailla rakentaa myös pienempiä katseenkiinnittäjiä kotiin

Rohkeasti erilainen ratkaisu sisustukseen lasiharkoilla – anna luovuutesi loistaa!

Yksilöllinen, umpinainen, muottiin valettu lasiharkko on tyylikäs massiivilasituote. Vihertämätön lasimassa läpäisee hyvin valoa sekä toistaa värit ja kuviot kirkkaina. Lasiharkkomallit ovat mitoitettu siten, että mallistojen sisällä eri kokoja ja viimeistelyjä voidaan yhdistellä ja sitä kautta toteuttaa täysin uniikkeja lasikokonaisuuksia.

Lasiharkkoja voidaan käyttää monipuolisesti julkisissa tiloissa, sekä lähes kaikissa kodin tiloissa kylpyhuoneesta keittiöön. Niistä voi rakentaa esimerkiksi väliseiniä, suihkuseiniä, pilareita ja pöytätasoja – vain mielikuvitus on rajana!

Lisätietoa: https://vitrea.fi/lasitiilet-ja-harkot/         

Spacia -tyhjiölasit

Pilkington Spacia™ on maailman ensimmäinen kaupallisesti saatava tyhjiölasi, jolla on yksittäislasina tavallisen 2k-eristyslasin lämmöneristysominaisuudet. Parhaimmillaan jopa Ug-arvo 0,7 -1,2  saavutettavissa ohuella n. 6-8 mm paksuisella lasilla valitusta lasityypistä riippuen.

Ohuen rakenteensa ansiosta Pilkington Spacia™ on usein erinomainen vaihtoehto esim. historiallisissa korjaushankkeissa, joissa halutaan parantaa vanhojen ikkunoiden lämmöneristystä ja lisätä rakennuksen käyttömukavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

Lisätietoa: https://vitrea.fi/tyhjiolasit/pilkington-spacia/                

Al-Wall -kiinnitysjärjestelmät

Täydellinen yhdistelmä läpinäkyvyyttä ja toimivuutta.

Al-Wall -kiinnitysjärjestelmät kattavat laajan ja monipuolisen valikoiman kiinnikkeitä, joiden avulla pystytään luomaan erilaisia ilmeitä julkisivuihin esimerkiksi limittämällä laseja osittain päällekkäin. Kiinnikket voidaan myös maalata haluttuun sävyyn, jolloin kiinnitys saadaan soveltumaan kohteisiin juuri toivotulla tavalla. Yleisiä käyttökohteita ovat porraskäytävät, yhdyskäytävät, hissikuilut, tuulettuvat julkisivut, kaksoisjulkisivut, suojarakennukset, asuinrakennukset, liike- ja teollisuusrakennukset sekä julkisivun uudistukset. Järjestelmällä voidaan kiinnittää mm. lasi- ja aurinkopaneeleja.

Tuotteet ovat testattuja, sertifioituja ja Itävallassa valmistettuja.

Lisätietoa: https://vitrea.fi/pistekiinnitysjarjestelmat/julkisivun-kiinnitysjarjestelma/                                                            

Referenssihankkeet Vitrea Oy

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

Kainuun keskussairaala

Kainuun keskussairaala

Uudisrakennus | Kajaani | 133,7 milj. €

Kai­nuun kes­kus­sai­raa­lan toi­min­not ja ti­lat uu­dis­tu­vat vuo­teen 2...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Mäkelänrinteen lukion laajennus ja perusparannus Helsingissä

Mäkelänrinteen lukion laajennus ja perusparannus Helsingissä

Sisp. korjaus | Helsinki | 20,8 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa lukiot, paikkakunnalla Helsinki. . ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi