Kotimaisesta Pisara-kylpyhuonekalustesarjasta objektikirjastot suunnittelijoille

Päivämäärä: 31.3.2023

Kestävä kylpyhuonekalustemallisto 10 vuoden takuulla

Modernit korkealuokkaiset Pisara-kylpyhuonekalusteet ovat laatutietoinen valinta remontti- ja uudisrakennuskohteisiin.

Pisara-tuotteet valmistetaan erittäin kestävästä Lamiwood-materiaalista, jonka sydän kotimaista koivua. 10 vuoden tuotetakuu ja toimittajan yli 40 vuoden kokemus vaativissa kalusteprojekteissa takaa rakentajalle mielenrauhan.

Monipuolinen valikoima suunnittelijoiden tarpeisiin

Pisara-kalustesarja on kehitetty suunnittelijoiden tarpeita kuunnellen. Mallisto on laajasti muokattavissa ja personoitavissa jotta se taipuu joka projektiin.

Kätevät, harkitut valmismallit on hiottu toimiviksi. Pisara Custom -ratkaisuilla ja lisävarusteilla taas voi toteuttaa näyttävät, kunnianhimoiset visiot vaativiin kohteisiin. Luo tuhansia variaatioita, kuitenkaan hukkumatta loputtomiin vaihtoehtoihin.

Lataa objektikirjasto käyttöösi

Pisarasta on julkaistu objektikirjastot ArchiCADille (GDL, v 19+) sekä AutoCADille ja kaikille muille suunnitteluohjelmistoille, jotka tukevat DWG-formaattia.

Kattava kirjasto käsittää kaikki Pisara allaskaapit altaalla, sivukaapit, seinäkaapit, peilikaapit, valopeilit ja lisävarusteet. Mukana on myös kustomointityökalu suurille kalustesarjoille.

Lue lisää Pisaran eduista suunnittelijoille ja rakentajille ja lataa kirjasto heti käyttöösi sivuiltamme https://pisarafinland.fi/ammattilaisille/

Asiantuntijamme antavat mielellään lisää tietoa ja vinkkejä suunnittelun avuksi.

LUE LISÄÄ JA LATAA KIRJASTO


Opdeco Oy
[email protected]
020 755 8045

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän