Kestävä uutuus: Pisara kylpyhuonekalusteet

Päivämäärä: 4.7.2022

Halusimme luoda maan parhaat kylpyhuonekalusteet asiakkaidemme koteihin. Asetimme tavoitteeksi, että uuden kalusteen tulee olla kestävämpi, kauniimpi ja ekologisempi kuin mihin markkinoilla on totuttu.

Pistimme peliin koko yli 40 vuoden aikana kertyneen osaamisemme ja näkemyksemme kalustevalmistuksesta. Koko tuote piti ajatella uusiksi.

Nyt meillä on ilo esitellä Pisara. Kalustesarja, joka kestää katseita, käyttöä, kosteutta ja aikaa. Ja mikä parasta, on kestävä myös luonnon kannalta.

Julkiskalusteiden kestävyys koteihin

Kylpyhuone on kotisi rankin ympäristö kalusteille. Halusimme, että kalusteesi kestävät kosteutta ja kulutusta mahdollisimman pitkään moitteettomana. Käytimme hyväksi kokemustamme kalusteiden valmistamisesta julkisiin tiloihin, joissa myös vaaditaan erityistä kestävyyttä.

Pitkän tuotekehityksen lopputuloksena syntyi Lamiwood, uudenlainen kalustemateriaali, jonka sydän on kotimaisesta koivusta valmistettua erikoisvaneria.

Yhdistettynä julkitilojenkin vaatimukset täyttävään pintamateriaaliin, mattapintaiseen laminaattiin ja alan uusinta tekniikkaa hyödyntävään viimeistelyteknologiaan saadaan aikaan kaluste, jolla on huomattavan pitkä elinkaari. Näin saat nauttia kalusteistasi uudenveroisina pidempään. 

Lamiwood-materiaalista valmistettujen Pisara-kylpyhuonekalusteiden kosteudensietoon on panostettu paljon. Tästä takeena annamme 10 vuoden takuun kaikille Pisara-kylpyhuonekalusteille.

  

KYLPYHUONEKALUSTEMALLISTO PISARA

  • Moderni, linjakas, pelkistetty muotoilu. Hiotut ja harkitut yksityiskohdat. Saumaton viimeistely. Samettisen mattapintainen laminaatti.
  • Laajasti muokattavissa juuri sinun kotiisi ja makuusi sopivaksi.
  • Uusi kestävä runkomateriaali Lamiwood. 10 vuoden takuulla.
  • Enemmän säilytystilaa. 64 cm korkeassa rungossa kaksi tilavaa vetolaatikkoa, soft close-vaimennusmekanismilla.
  • Ekologinen valinta. Uusiutuvat materiaalit, pitkä elinkaari, lyhyet kuljetusetäisyydet ja ympäristön huomioiva tuotanto.
  • Kotimaista laatua. Valmistettu Kuusamossa kotimaisesta koivusta.

Kaluste Päivärinta ja Opdeco

Täysin kotimainen, Päivärinnan perheen omistama Kaluste Päivärinta on toiminut kalustealalla vuodesta 1979 alkaen. Tänä päivänä yritys on monipuolinen ja moderni kalustetehdas, johon luottavat niin kotitaloudet kuin maan suurimmat brändit ja julkishallinnon toimijat. Pääkaupunkiseudulla tehtaan tuotteita edustaa suunnitteluosaamisestaan tunnettu tytäryhtiö Opdeco.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän