• Kotimainen LIVAL-yleisvalaistus tuoteryhmä täydentyy

Kotimainen LIVAL-yleisvalaistus tuoteryhmä täydentyy

Nano LED  lineaarivalaisin tuo odotetun lisän jo ennestään laajaan kotimaiseen yleisvalaisin ja syväsäteilijä valikoimaan. Nano LED valaisinsarja on Suomalaisen LIVAL -valaisintehtaan tuoteuutuus. Tämä laadukas ja monipuolinen valaisin on erinomainen valinta yleisvalaistukseen.

NANO -sarjan valaisimia on kolmea eri pituutta; 800mm, 1200mm ja 2400mm. Valaisimet voi kiinnittää suoraan kosketinkiskoon, vaijerikiinnityksellä tai asennuskiskokiinnityksellä. NANO 2400 valaisin on saatavilla myös asennuskiskoon sopivalla teleskooppikiinnityksellä, johon on mahdollista saada 45° tai 90° kulma. Tuotteet ovat saatavilla kolmella eri valonjaolla; opaali, mikroprisma tai asymmetrinen valonjako. Valaisimet ovat kestäviä, metallirunkoisia valaisimia, joiden käyttöikä on 50 000h (L80 B10). Tuotteella on monipuolinen valikoima liitosjohtoja ja kannakkeita. Valaisimeen on saatavilla Dali-himmennys. Valon värin yhtenäisyys: MacAdams2 SDCM.

Skilux Oy on 20-vuotta valoalalla toiminut LIVAL-kumppani Suomessa. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi teemme Dialux-laskelmat, tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Uusimmat tuotteemme ovat esillä Jyväskylän Sähkö Tele Valo Av –messuilla 7.-9.2.2018. Tule tapaamaan meitä LIVAL:nosastolle C406.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...