Kotimainen LIVAL-yleisvalaistus tuoteryhmä täydentyy

Päivämäärä: 30.1.2018

Nano LED  lineaarivalaisin tuo odotetun lisän jo ennestään laajaan kotimaiseen yleisvalaisin ja syväsäteilijä valikoimaan. Nano LED valaisinsarja on Suomalaisen LIVAL -valaisintehtaan tuoteuutuus. Tämä laadukas ja monipuolinen valaisin on erinomainen valinta yleisvalaistukseen.

NANO -sarjan valaisimia on kolmea eri pituutta; 800mm, 1200mm ja 2400mm. Valaisimet voi kiinnittää suoraan kosketinkiskoon, vaijerikiinnityksellä tai asennuskiskokiinnityksellä. NANO 2400 valaisin on saatavilla myös asennuskiskoon sopivalla teleskooppikiinnityksellä, johon on mahdollista saada 45° tai 90° kulma. Tuotteet ovat saatavilla kolmella eri valonjaolla; opaali, mikroprisma tai asymmetrinen valonjako. Valaisimet ovat kestäviä, metallirunkoisia valaisimia, joiden käyttöikä on 50 000h (L80 B10). Tuotteella on monipuolinen valikoima liitosjohtoja ja kannakkeita. Valaisimeen on saatavilla Dali-himmennys. Valon värin yhtenäisyys: MacAdams2 SDCM.

Skilux Oy on 20-vuotta valoalalla toiminut LIVAL-kumppani Suomessa. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi teemme Dialux-laskelmat, tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Uusimmat tuotteemme ovat esillä Jyväskylän Sähkö Tele Valo Av –messuilla 7.-9.2.2018. Tule tapaamaan meitä LIVAL:nosastolle C406.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän