Kokonaisvaltainen palvelu työturvallisuuden edistämiseksi

Päivämäärä: 19.5.2015

Lindströmiltä kokonaisvaltainen palvelu yrityksesi työturvallisuuden edistämiseksi

Onko yritykselläsi kesätyöntekijöiden ja kausiapulaisten työvaatetus ja –suojaimet hankittuina? Lindströmin avulla vaatetat ja suojaat työntekijät työturvallisuusvaatimusten mukaisesti! Riittävä määrä henkilönsuojaimia ja ensiaputuotteita turvaa henkilöstösi, ehkäisee työtapaturmia ja vähentää sairauspoissaoloja. Tarkista, että työpaikallasi on oikeat työvaatteet, suojaimet ja ensiaputuotteet käytettävissä sesonkien mukaan!

Kattava tuotevalikoima henkilönsuojaukseen päästä varpaisiin

Suojainvalikoimastamme löydät tunnettujen valmistajien silmien- ja kasvojensuojaimet, laajan valikoiman kuulosuojaimia, kypäriä ja kolhupäähineitä, putoamissuojainpaketit, sekä käsien suojaimet viilto- tai lämmönsuojauksella, nahkaisina, pinnoitettuina tai kertakäyttöisinä! Kaikki nämä tuotteet saatavana myös Lindström -mallistostamme!

Tutustu valikoimaamme Henkilönsuojainvalitsimella. Vertaile suojaimia ja kartoita helposti yrityksesi suojaintarpeet.

Tarkoituksenmukaiset työ- ja suojavaatteet ovat tärkeä tekijä työturvallisuuden ja työssä viihtymisen kannalta. Pidäthän työntekijäsi suojattuna myös kesän hellepäivinä? Löydät mallistoistamme laadukkaat, suojaavat ja kevyet työasut suojaimineen. Kaikissa tuotteissamme on huomioitu toimialojen mukaiset standardit ja mallistomme ovat helposti muunneltavia ja yhdisteltäviä.

Uudistunut HighVisPro -työvaatemallistomme soveltuu erinomaisesti työhön ja työkohteisiin, joissa tarvitaan erittäin hyvää näkyvyyttä työntekijän vaatetuksessa. HighVisPro-työvaatteissamme yhdistyvät moderni ulkonäkö ja ergonomisesti toimivat yksityiskohdat täyttäen myös näkyvän standardin EN ISO 20471, Erittäin näkyvä vaatetus, vaatimukset.

Suojaa työntekijöidesi jalat Lindströmin laadukkailla työ- ja turvajalkineilla. Jalkinemallistomme sisältää matalan ja varrellisen mallin lisäksi myös sandaali-, maihari- ja saapasmalliset jalkineet. Kaikki jalkineemme täyttävät EN ISO 20345 vaatimukset. Turvaominaisuuksista huolimatta jalkineet ovat kevyitä ja mukavia käyttää.

Suunnittelemme kanssasi parhaiten yrityksesi työtehtäviin sopivan suojain- ja työvaatevalikoiman ja toimitamme tuotteet tarpeidenne mukaisesti tiloihinne.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän