Karmit, vedeneristekynnykset ja WC-ovet Panelia Woodsilta

Päivämäärä: 12.1.2021

Yrityksemme valmistaa uudis- sekä linjasaneerauskohteisiin:

KARMIT

Hyvin kulustusta, kolhuja ja kosteutta kestäviä, symmetrisiä välioven erikoiskarmeja sekä varsinaisia märkätilan karmeja, joissa on kätisyys. Karmeissa on puusydän ja 2 mm vahvuinen valkoinen, kellastumaton PVC pinta. Niihin on saatavana helposti asennettavat, säädettävät valkoiset PVC listat, jotka muodostavat karmiin tuuletuskanavat. Profiileina joko 68 tai 92 mm Linkki

VEDENERISTEKYNNYKSET

Erilaisia märkätiloihin asennettavia vedeneristekynnyksiä, myös asiakkaan toivomilla mitoilla, kuten saneerauksiin pystykynnystä korotetulle kylpyhuoneen lattialle. Linkki

PRO vedeneristekynnys

Valmistamamme PRO vedeneristekynnys mahdollistaa kylpyhuoneen vedeneristeen nousun 15 mm lattiapinnasta, nousee molemmin puolin olevasta lattiapinnasta enintään 20 mm. varmistaen esteettömyyden. Linkki asennus-ohjeeseen.
Voit katsoa tästä linkistä Pro vedeneristekynnyksen esittelyn, jossa käydään läpi sen ominaisuudet sekä asentaminen. Linkki Pro kynnysten pintaosien kyntekorot .

Katso asennusvideo tästä:

Onko teillä jo tai tulossa kohteita, joihin tarvitsisitte tuotteitamme? Jättäkää meille yhteydenottopyyntö.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän