Panelia Woodsin uudet WC ja kylpyhuoneen karmit ja ovet oviventtiilillä myös lyhennettyinä

Päivämäärä: 3.4.2024

PW Ovituotteet on suunniteltu parantamaan oviaukkojen korvausilman kulkua, vähentämään ääntä sekä estämään kosteuden pääsyn kuiviin tiloihin ja rakenteisiin.

Edullinen valkoinen WC Laakaovi kestää kosteutta tavallista laakaovea paremmin, koska sen päädyt on maalattu umpeen. Oveen saatavat lisäominaisuudet Oviventtiili, Ovitiivisteet oven ympäri, Vedeneristekalvo.

RVK Laakaovi valkoinen, roiskeveden kestävä on tarkoitettu tiloihin, joissa etäisyys avoimesta vedestä on vähintään 1,5 m. Oveen saatavat lisäominaisuudet Oviventtiili, Ovitiivisteet oven ympäri.

dB-LOW Laakaovi on valkoinen, massiivinen, ääntä vaimentava väliovi. Oveen saatavat lisäominaisuudet Oviventtiili, Ovitiivisteet oven ympäri, Vedeneristekalvo.

PW Märkätilakarmi. Vahvan pintarakenteensa ja tuulettuvuutensa ansioista karmi kestää erityisen hyvin kosteissa tiloissa ja säilyy normaalikäytössä vuosikausia uuden veroisena.

PVC pinnan iskunkestävyys on erityisen hyvä ja alaosan rakenne suojaa puusydämen roiskevedeltä. Karmiin on saatavissa PW Peite- ja levikelistat, jotka mahdollistavat karmin asentamisen helposti seinävahvuuksille 60-182+mm portaattomasti.
Vedeneristenauha ulotetaan karmissa olevaan uraan asti, jolloin kosteuden pääsy rakenteisiin estyy sekä seinälaatan pinnalta, että sen takaa.
Karmi- ja listarakenne on testattu ja sertifioitu VTT:llä sekä europatentoitu.

Suuren suosion saavuttaneet, vedeneristekynnyksemme PRO, Elite, Classic, RST ja Pystykynnykset ovat tarkoitettu kylpyhuoneisiin ja tiloihin, joissa on lattiakaivo ja vesieristys.

PW Märkätilakarmi ja vedeneristekynnyksemme yhdessä käytettynä mahdollistavat märkätilan oviaukon rakentamisen Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten kosteusteknisestä toimivuudesta 782/2017 mukaisesti.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi