Karitma projektituotteet

Päivämäärä: 8.11.2013

Karitma Oy:n maahantuomien lattianpäällysteiden valikoima on laajentunut uusilla projektituotteilla. Karitma Projektituotteet ovat korkealuokkaisia julkisten tilojen lattianpäällysteitä. Tuotteet toimitetaan valmistajilta suoraan työmaille ammattilaisten suunnitelmien mukaisesti nopeasti ja varmasti.

  • Virag evolution trend 2,5 mm
  • Virag evolution tackdry 3,0 mm

Virag evolution trend on liimattava kohdevinyyli julkiseen käyttöön. Kulutusluokka 33/42.

Virag evolution tackdry on tarrapohjainen kohdevinyyli julkiseen käyttöön. Asennus ilman liimaa on nopeaa ja edullista. Voidaan uudelleen asentaa. Kulutusluokka 33/42.

  • Golvabia tekstiililaatat 50 x 50 cm
    Golvabia tekstiilimatot

Golvabian tekstiilimatto- ja laattamallisto käsittää yli 500 erilaista vaihtoehtoa sekä kuluttajakäyttöön että kovaan julkiseen käyttöön. Tutustu Karitma Projektituotteisiin ja kattopaneeleihin kotisivuillamme www.karitma.fi. Kotisivujemme kautta voit myös tilata mallimateriaalia projektituotteistamme.

Kronoflooring Harmony-kattopanelit

Karitma Oy tuo maahan korkealuokkaisia saksalaisia Kronoflooring Harmony -kattopaneleja.

Harmony -kattopaneleita voidaan käyttää myös seinissä. Paneleissä on korkealuokkainen MDF -levyrunko, jonka ansioista panelit ovat kestäviä ja elämättömiä.

Kaksoispontin ansiosta panelit voidaan asentaa joko puskusaumaan tai yhden sentin saumalla.

Kolme eri levyistä mallistoa antaa laajan ja vaihtelevan malliston sekä kattoihin että seiniin.

Ota yhteyttä:
Karitma Oy 0207 879 690

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän