Kapillaarisesti nousevan kosteuden katkaisu betonissa ja muurauksessa

Päivämäärä: 25.11.2016

Seinä joka on altistunut kapillaarisesti nousevalle kosteudelle, siellä kosteus kulkeutuu jatkuvasti ylöspäin kapillaarien läpi. Vesi höyrystyy pintaan ja seuraa lisää kosteutta. Tämä prosessi johtaa usein kasvavaan suolapitoisuuteen pinnassa. Usein höyrystyminen ottaa paikkansa kuivan (yläosa) ja kostean (alaosa) seinäalueen välillä. Näillä alueilla on usein ensimmäiset merkit vaurioista maalin ja rappauksen irtoamisena.

KÖSTER Crisin 76 Concentrate pysäyttää kapillaarisesti nousevan kosteuden seinässä kolmella eri tavalla: Se vuoraa kapillaarin vettähylkivällä peitteellä. Toiseksi se kaventaa huokosia niin paljon ettei kapillaariaktiivisuus voi enää uusiutua. Lopuksi, KÖSTER Crisin 76 Concentrate kovettuu muodostaen päällysteen, yli koko kapillaarin läpimitan.

Nämä toimenpiteet yhdessä varmistavat, että KÖSTER Crisin 76 toimii joka kerta, riippumatta huokosrakenteesta, suola- tai kosteuspitoisuudesta. Ensimmäiset rakennukset käsiteltiin yli 30 vuotta sitten ja kapillaarikatkot ovat yhä vahingoittumattomia ja toimivia.
KÖSTER Crisin 76 Concentrate omaa erittäin alhaisen viskositeetin, eikä ole vesiliukoinen. Se tunkeutuu syvälle kaikkein pienimpiinkin kapillaareihin rakennusmateriaaleissa, missä se pysäyttää kapillaariaktiivisuuden pysyvästi.

KÖSTER Crisin 76 Concentrate vesipakoisuuden ansiosta, kuivumisprosessi seinässä alkaa välittömästi, muodostaen aktiivisen kapillaarikatkon heti, kun materiaali on asennettu.

Katso KÖSTER Crisin 76 Concentrate edut oheisesta taulukosta

Nyt UUTUUTENA myös KÖSTER CRISIN CREAM asennettavissa suoraan 310ml silikonipatruunasta

www.alimex.fi   www.koster.fi KÖSTER Crisin 76 edut

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän