Jokaisen ikioma lempisaaristo laattasarjana

Päivämäärä: 27.6.2022

Oman lempisaaristonsa saa nyt laattasarjana seinälle, lattialle tai periaatteessa mihin vain. Suunnittelija Tea Kuikon ja yksilöllisiä laattoja maahantuovan ja myyvän Reatek Laattojen yhteistyönä syntynyt, korkealaatuinen Lempisaaristo®-laattasarja teetetään Italiassa mittatilaustyönä.

 Lempisaaristo-laattasarjan ideana on, että asiakas voi valita lempialueensa mistä tahansa saaristosta – vaikka Saimaalta, Turun tai Hangon saaristosta, tai jopa Kreikan tai Karibian saaristosta – ja tämä alue poltetaan karttana kiinni laattaan. Kartta toteutetaan todellisesta kartasta hieman karrikoiden vähintään neliön kokoiselle laattasarjalle, joka koostuu kooltaan 20 x 20 cm laatoista. Kartassa on kaksi väriä, ja se on selkeä ja graafinen.

 Karttaan voi kohdistaa punaisen sydämen lempipaikkaansa saaristossa. Lempipaikka voi olla oma mökki, rakas kallio tai vaikka purjeveneretkien suosikkipaikka.

 Asiakkaan haluama saaristokuva voi peittää kokonaisen seinän, yhden neliön tai sitä suuremman kohdan seinässä, ja loppuseinän saa laatoitettua saman sarjan yksivärisellä laatalla. Lempisaaristo®-kohta voi olla kapea tai leveä, vaaka- tai pystymallinen tehoste seinässä, esimerkiksi suihkun tai wc-istuimen takana.

 Teknisesti korkealaatuinen laatta sopii mihin vain

 Lempisaaristo®-kartta poltetaan kiinni laattaan. Laatta kestää samaa käyttöä kuin kuvattomat laatat ja sopii kotiin, julkiseen tilaan, kuivaan sekä kosteaan paikkaan, uima-altaaseen, pakkaseen ja kovalla kulutuksella olevaan lattiaan. Laatta on erittäin monikäyttöinen. Asennustyö onnistuu tavanomaisilla menetelmillä, jolloin säästytään ylimääräisiltä kustannuksilta.

 – Lempisaaristo® on huippua sekä designiltaan että laadultaan. Maailman parhaat laatat, kuten nämä, tulevat Italiasta. Meillä on siellä luottotoimittaja. Valitsimme tämän laatan, koska sillä on vähiten rajoitteita, ja tiedämme, että se kestää kovaakin kulutusta muun muassa kylpylöissä, ravintoloissa, risteilylaivoissa ja julkisten rakennusten aulatiloissa , toteaa Reatek Laattojen toimitusjohtaja Johanna Olkkonen.

Pitkään muhinut idea sai toteutumismuodon

 Parhaat ideat syntyvät sattumalta. Niin tämäkin. Kun Kuikko ja Olkkonen tapasivat työkuvioissa ja alkoivat jutella, Olkkonen oivalsi, että tässä olisi suunnittelija yksilöllisille laatoille.

Kuikko kävi tehtaalla Italiassa ennen koronaa tutustumassa laattojen valmistukseen teknisesti. Idea Lempisaaristosta® syntyi myöhemmin. Saimaan karttaidea oli kyllä muhinut Kuikon mielessä jo aiemmin, mutta toteutustapa syntyi vasta laattojen myötä.

– Olen aina ollut kiinnostunut kartoista ja pelkistetystä graafisesta muotokielestä. Asiakas saa tästä nyt aivan uniikin seinän. Tuskin kenelläkään tulee olemaan samanlaista karttaa ja samaa lempikohtaa, toteaa Kuikko.

Lempisaaristo®-laattasarjalle on myönnetty Design from Finland- merkki.

 

Lisätietoja 

Johanna Olkkonen, toimitusjohtaja, Reatek Laatat, p. 050 555 4155

Reatek Laatat tuo maahan ja myy maailman laadukkaimpia laattoja suoraan Euroopan johtavilta tehtailta. Panostaminen korkeaan laatuun ja yksilöllisiin valikoimiin erottaa Reatek Laatat muista alan toimijoista. Asiakkaina on yksityishenkilöiden lisäksi hotelliketjuja, kylpylöitä, ravintoloita, julkisia toimijoita, sisustusarkkitehtejä ja arkkitehtejä, jotka haluavat erityistoiveiden mukaan toimitettavia laattoja kohteisiinsa. Reatek Laatat on perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Lisää tuotteesta Lempisaaristo-laattasarja

Lempisaaristo-laattasarja

Jokaisen ikioma lempisaaristo laattasarjana

Referenssihankkeet Reatek Oy

LAPPEENRANNAN KAUPPAKATU  58-60

LAPPEENRANNAN KAUPPAKATU 58-60

Uudisrakennus | Lappeenranta | Ei tiedossa

Kuvat: Efika

SATAMANTÄHTI ASOY Ainonkatu 29

SATAMANTÄHTI ASOY Ainonkatu 29

Uudisrakennus | Lappeenranta | Ei tiedossa

Kuva: ARRAK Arkkitehdit

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje