Jäteilman ulospuhallushajottaja 315–630S FLOW on taattua VILPE-laatua

Päivämäärä: 22.2.2021

Jäteilman ulospuhallushajottajat VILPE 315–630S FLOW’t sopivat kanavakokoihin ⌀ 315–630 mm. Niihin on myös saatavilla tehdasvalmisteinen VILPE-kattoläpivienti, mikä säästää sekä asennukseen käytettyä aikaa että kustannuksia.

  • Ulospuhallushajottajan värivaihtoehdot ovat hopeanharmaa, harmaa ja musta.
  • Erinomainen vedenerotuskyky
  • Valmistettu polyeteenistä, joka on kevyttä ja samalla kestävää.
  • Saatavilla MagiCAD-suunnitteluohjelmistossa.

Valmis läpivienti helpottaa ja nopeuttaa asennusta

VILPE FLOW 315/400S ja 500/630S -tuotteille on saatavana valmiit läpiviennit, tai ne voidaan asentaa erikseen valmistettuun läpivientiin. Tehdasvalmisteisesta kattoläpiviennistä hyötyvät sekä asentaja että rakennuttaja: asentaminen helpottuu ja nopeutuu, kun kattoläpivientiä ei tarvitse rakentaa paikan päällä. Läpiviennissä on 100 mm:n eristekerros paloluokalla A1, ja tuotteessa on sisäänrakennettu äänenvaimennin.

Pieni painehäviö tuottaa merkittävän energiansäästön

Pieni painehäviö on yksi tärkeimmistä VILPE FLOW 315/400S- ja 500/630S -poistojen teknisistä ominaisuuksista. Rakennusten energiatehokkuus paranee huomattavasti, kun ilmanvaihtoprojekteissa käytetään tuotteita, joiden painehäviö on pieni. Esimerkiksi näiden VILPE-tuotteiden pieni painehäviö tuo ilmanvaihtokoneelle jopa tuhannen euron arvoisen energiansäästön viiden vuoden aikana.

Katso laskelmat tästä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän