IS-VET Oy on ostanut Juvalla toimivan Sisuwood Oy:n osakekannan

Päivämäärä: 13.3.2023

Iisalmelainen koulu- ja labratoriokalusteita sekä opetusvälineitä valmistava ja myyvä IS-Vet Oy on ostanut Juvalla toimivan erikoiskalustetehtaan Sisuwood Oy:n koko osakekannan. Myyjinä ovat Juha Kontio ja Risto Solaranta.

Vuosi sitten IS-Vet:ssä toteutettiin omistusjärjestely, jonka jälkeen yhtiössä laadittiin kasvuun pohjautuva uusi strategia. Nyt solmittu Sisuwood-kauppa toteuttaa erittäin hyvin IS-Vet:n kasvustrategiaa. IS-Vet:n päätuotteita ovat koulu- ja laboratoriokalusteet sekä luonnontieteiden opetusvälineet. Sisuwoodin hankinnan kautta IS-Vet:n asiakaskunta kasvaa ja tarjonta laajenee muun muassa päiväkoteihin, laajemmin koulukalusteisiin sekä erikoiskohteisiin.

”Sisuwood-kaupan myötä IS-Vet saa nykyisten vahvojen metallikalusteiden rinnalle puukalusteiden valmistukseen liittyvää vankkaa osaamista. Järjestelyn tavoitteena onkin palvella asiakkaiden tarpeita entistä kokonaisvaltaisemmin. Sisuwood:n osaaminen ja asiakaskenttä täydentää erittäin hyvin IS-Vet:n asiakastarjontaa sekä vie vahvasti eteenpäin yhtiön kasvutavoitteita”, kommentoi IS-Vet:n toimitusjohtaja Pekka Koponen.

Vaikka Sisuwood:n osakkeet vaihtavat omistajaa, ei yhtiön pitkäaikainen vankka erikoisosaaminen katoa. Juha Kontio ja Risto Solaranta jatkavan ostajan palveluksessa myös kaupan jälkeen, Juha myynnissä ja Risto Juvan tehtaan vetäjänä. ”Olemme todella tyytyväisiä, että kauppa saatiin aikaan. Syksyn 2022 aikana olemme yhdessä laatineet uudet liiketoimintasuunnitelmat molemmille tehtaille sekä Juvalle että Iisalmeen. Niissä kummankin yhtiön osaamista on hiottu entistä paremmin asiakastarvetta palvelevaksi. Odotamme innolla uuden palvelukokonaisuuden lanseeraamista”, toteavat Sisuwoodin yrittäjät Juha Kontio ja Risto Solaranta.

IS-Vet Oy on suomalainen koulu- ja laboratoriokalusteisiin sekä luonnontieteiden ja ammatillisen koulutuksen opetusvälineisiin erikoistunut teknologiayritys, jonka tehdas sijaitsee Iisalmessa. Yhtiön liikevaihto on n. 10 M€ ja sillä on noin 60 työntekijää.

Sisuwood Oy on Juvalla sijaitseva erikoiskalusteisiin keskittynyt puusepäntehdas, jonka liikevaihto on noin 5,5 M€ ja sillä noin 40 työntekijää.

Lisätietoja:

IS-Vet Oy:n toimitusjohtaja Pekka Koponen puh. 040-5637988

Sisuwood Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Kontio puh. 050-5242286

Referenssihankkeet IS-Vet Oy

Elisenvaaran koulu

Elisenvaaran koulu

Uudisrakennus | Pöytyä | n. 14 milj. €

Elisenvaaran yhtenäiskoulu on vuosiluokkien 1–9 opetusta antava koulu. Koulun...

Perkkaan koulu ja nuorisotila Espoo

Perkkaan koulu ja nuorisotila Espoo

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, joka koostuu rakennukse...

Espoon monikko

Espoon monikko

Uudisrakennus | Espoo | 39 milj. €

Monikon koulukeskus on valmistunut. Peruskorjausta ja uudisrakentamista yhd...

Jakomäen sydän palvelurakennus

Jakomäen sydän palvelurakennus

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Jakomäen uusi palvelurakennus tuo nostetta vanhaan lähiöön Helsingissä. Uud...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi