Ilmoittaudu maksuttomaan koulutukseen

Päivämäärä: 6.2.2018

Täydennä ammattitaitoasi ARDEX-Opiston koulutuksessa

ARDEX-Opisto on kouluttanut Suomessa rakennusalan ammattilaisia jo 19 vuoden ajan. Osallistumalla kurssipäivälle saat päivitettyä tietoa rakennusalan viranomaismääräyksistä. Näytämme konkreettisesti eri työvaiheet ja neuvomme välttämään virheet, jotka joku toinen on jo tehnyt.

MÄRKÄTILAPÄIVÄ

Märkätila-asentajan ja -valvojan tietopaketti sekä teoriassa että käytännössä. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat, kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Voimassa olevat ohjeet ja määräykset. Hyväksytään henkilösertifioinnin täydennyskoulutuksena. Osallistuneille myönnetään ARDEX-järjestelmäkortti.

SISÄILMAPÄIVÄ

Koulutus sisäilmakorjausten työtekniikoista mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. Perustuu alan viimeisimpään tutkimukseen ja käytännön kokemukseen korjauskohteissa. Sisäilmakorjauksilla voidaan hallita alustan kosteuden vaikutusta pintamateriaaleihin ja rakenteista sisäilmaan tulevien haitta-aineiden vaikutusta sisäilmaan. Osallistuneille myönnetään ARDEX-järjestelmäkortti.

NOPEA LINJASANEERAUS

Märkätilan kunnostus linjasaneerauksen yhteydessä. Päivän aikana tutustutaan linjasaneerauksen anatomiaan ja etsitään paikka nopeille ARDEX-ratkaisuille. Esimerkkinä nopea betoni, joka voidaan vedeneristää jo neljän tunnin kuluttua valusta.

Maksuttomia kursseja järjestetään useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Katso itsellesi sopiva ajankohta alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu!

Tästä kurssikalenteriin

ARDEX palveluksessanne

ARDEX tukee työtäsi myös kurssipäivän jälkeen. Kattava työohjepankki tarjoaa ohjeet ja ratkaisut osoitteessa ardex.fi ja tekninen neuvonta palvelee arkipäivisin puhelinsoiton päässä 09 6869 140 (pvm/mpm) sekä tarvittaessa myös työmaakohteessa.

ARDEX on yksi maailman johtavista vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien valmistajista. Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tutkimuksella ja tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän