Huolehdithan parhaasta mahdollisesta hygieniasta

Päivämäärä: 2.7.2020

Jopa 80 % kaikista infektioista leviää ihokosketuksesta. Terveydenhoitoviranomaiset ovat yhtä mieltä siitä, että käsien peseminen vedellä ja saippualla on paras keino pysyä terveenä.

Hygieniaratkaisuilla pidät huolta sekä asiakkaista että työntekijöistä

Käsien kuivaaminen kertakäyttöisillä pyyhkeillä vähentää todennäköisimmin virusten leviämistä. Tämä johtuu siitä, että mekaaninen hankaus poistaa bakteereita paremmin kuin lämmin ilma, joka voi pahimmillaan jopa lisätä bakteerien määrää käsissä.

Myös annostelija lisää hygieenisyyttä: kun kävijä saa annostelijasta yhden, valmiiksi avatun pyyhkeen kerrallaan, hän koskettaa vain käyttämäänsä pyyhettä.

Varmista, että hygieniaratkaisunne on ajan tasalla

Asentamalla wc-tilaan Katrin-hygieniaratkaisun luot parhaan mahdollisen kävijäkokemuksen, jossa puhtaudesta ja tyylistä ei tarvitse tinkiä. Koska ratkaisut on mukautettu wc-tilojen kävijämääriin ja huoltoväleihin, on hygienian takaamiseksi vaadittua käsipyyhepaperia, saippuaa ja wc-paperia aina saatavilla.

Katrin-hygieniaratkaisu sisältää laadukkaat hygieniapaperit ja niiden annostelijat sekä raikastavat saippuat ja ilmanraikastimet. Esimerkiksi kahdessa Systems-wc-paperiannostelijassa on yli 3 200 arkkia pehmeää, lujaa paperia.

Hyvä hygienia kuuluu kaikille. Siksi Katrin Inclusive -annostelijoiden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota lasten, ikääntyvän väestön, heikkonäköisten sekä liikuntarajoitteisten henkilöiden tarpeisiin.

Kotimaisen Metsä Tissuen kokenut ja ammattitaitoinen myyntikenttä tarjoaa monipuoliset neuvot hygieniaratkaisuihin jo rakentamisen suunnitteluvaiheessa.

Tutustu Katrin- tuotteisiin ja ota yhteyttä myyntitiimimme Katrin.com sivustolla.

Lisäksi rakentamisen ja suunnittelun ammattilaisille on saatavilla käytännön työkaluja – esimerkiksi BIM-objektit jokaisesta Inclusive-sarjan annostelijasta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje