HULINOINTI HELSINGIN KALLALAHDESSA KURIIN

Päivämäärä: 30.9.2022

As Oy Helsingin Leikovuon asukas kyllästyi jatkuvaan ilkivaltaan ja ikkunoiden särkemisiin. Mm. Leikosaarentien asuinrakennuksen alimman kerroksen ikkunat kivitettiin usein säpäleiksi. Asukas otti yhteyttä Hammerglass Finlandiin tiedustellen mitä asialle voisi tehdä?

Hammerglassin Anton Salmi ja Leikosaarentien asukas pohtivat yhdessä tilannetta hakien järkevää, kestävää ja taloudellista, ratkaisua. Riskikuvaa pohdittiin huolellisesti kaikilta osin. Rakenteelliseen ratkaisuun liittyvät tekijät ja vaihtoehdot käsiteltiin; Hammerglassin levyt, profiilit, lämpölevykasetit, asennukset, huollot, kustannukset ja riskitekijät läpikäytiin.

Lopuksi päädyttiin ratkaisuun, jossa uloin ikkunakarmi irrotettiin, vanha lasi purettiin ja korvattiin Hammerglass 6 mm lasilevyllä. Tällä ratkaisulla saatiin riittävää lisäturvaa ja säilytettiin ikkunan entinen ulkonäkö.

Alkuperäinen ulkoikkuna irroitetaan lasinvaihtoa varten. Vanha lasi poistettiin karmista ja Hammerglass Single 6 mm asennettiin tilalle. 

Asiakas toivoi ns. avaimet käteen ratkaisua, jossa työ velotettiin asuntoyhtiöltä ja materiaali asiakkaalta. Työ tehtiin lokakuussa 2022, jolloin kerrostalon alakertaan asennettiin yhteensä 10 kpl Hammerglass ikkunalasia.

Turvalasi karmeineen asetettiin paikoillen ja istuvuus & toimivuus tarkistettiin. Muutostyön jälkeen ikkuna on alkuperäisen näköinen. 

Mikäli teillä tai asuntoyhtiössänne on vastaavanlaisia ongelmia, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä! Autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Ystävällisin terveisin, 

Hammerglass Finland/ Anton Salmi p. 050 325 6996.

Referenssihankkeet Hammerglass Finland - Helsingin Network Service Oy

Hangon ylikulkusilta

Hangon ylikulkusilta

Uudisrakennus | Hanko | n. 6 milj. €

Hangon aseman länsipuolella sijaitsevaa ylikulkusilta on uusittu. Elinkaare...

Hervannan uimahallin peruskorjaus

Hervannan uimahallin peruskorjaus

Sisp. korjaus | Tampere | n. 5,7 milj. €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa uimahallit, kylpylät, paikkakunna...

Kerrostalon infrapunasauna, Vaasa

Kerrostalon infrapunasauna, Vaasa

Vaasa

Kaksi kappaletta Hammerglass levyä asennettiin Infrapunasaunaan. Kapea osa...

Telakkakadun kulkuväylä

Telakkakadun kulkuväylä

Helsingissä on kovalla työllä muokattu Eiran rannassa sijaitsevasta Telakkapu...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje