Huhtamäki pakkausvalmiste tehdas

Huhtamaki Foodservice Nordic Oy, entinen Polarpak, tehdas sijaitsee Hämeenlinnassa.

Huhtamäki rakennuttaa yli 16 000 neliön uuden tehtaan nykyisen tehtaan vierelle. Kun tuotantotilojen kattokorkeus on noin 12 metriä, tilaa uuteen rakennukseen saadaan kaikkiaan 168 000 kuutiota.

Huhtamäki rakensi kokonaan uuden tehtaan Käikälään, koska tuotannon nykyaikaistaminen ei ollut mahdollista enää vanhoissa tiloissa. Käikälän tehtaan vanhimmat osat on otettu käyttöön 1960-luvun alussa.

Huhtamäen uusi tehdas ja toimistotilat on rakennettu kiinni logistiikkakeskukseen, joka valmistui 2000-luvulla. Vanha tehdas ja toimistotilat jäävät kiinteistösijoittajalle, jonka omistaa ne. Noin 2 000 neliötä vanhoja toimistotiloja puretaan.

Huhtamäellä on 77 tuotantolaitosta ympäri maailmaa. Huhtamäki Foodservice Nordic on sen tytäryritys, jolla on tehdas Hämeenlinnassa ja joka alueellisesti vastaa konsernin toiminnasta Pohjoismaissa.

Kuva: Hämeen Sanomat
Teksti: Huhtamäki Oy

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Benders Suomi Oy

Benders Oy

Bendersin päätypontatut L- ja T-tukimuurit ovat tuotesertifioituja sekä CE-merkittyjä. L-tukimuurit valmistetaan 400-2000mm:n korkeuksilla ja T-tukimuurit 2200-4800mm:n korkeuksilla. Tukimuurit valmistetaan joko 4kN tai 20kN maapaineelle sopiviksi.

Tässä Polarcupin tehtaan laajennuskohteessa Hämeenlinnassa käytettiin 3000mm korkeaa T-tukimuuria.

Tukimuurielementeillä saadaan pinnantasaukset hoidettua erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Benders valmistaa vakioelementtien lisäksi myös määrämittaiset sekä viistot elementit kuten kuvista näkyy. Tukimuurielementit ovat Bendersin vakiotuotteita joita valmistetaan kolmessa tehtaassa ympäri vuoden ja ne toimitetaan tarvittaessa nopeasti, jopa viikon sisällä tilauksesta.


Liitetyt tuotteet

Piha

Saat pihaasi betonisilla pihatuotteilla moni-ilmeisiä vaihtoehtoja, kun valitset Benders-tuotteet. Tarjoamme y ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Hiekkaharjun vesitorni Vantaalla

Hiekkaharjun vesitorni Vantaalla

Vantaan Hiekkaharjuun Malmimäen puistoon rakentuu uusi vesitorni, jolla var...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän