Höganloft logistiikkakeskus

OEM Automaticin logistiikkakeskus, nimeltään Höganloft, sijaitsee Ruotsin Tranåsin kupeessa. OEM Automatic on yksi Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista. Yli 7 000 m2 varastotilat mahdollistavat laajan ja ainutlaatuisen tuotevalikoiman, joka koostuu alansa johtavien valmistajien tuotteista, ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden hankkia kaikki tarvitsemansa komponentit yhdeltä toimittajalta.
RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Hide-a-lite, OEM Finland Oy

Logistiikkakeskuksen laajentuessa uudella varastorakennuksella, tarvittiin rakennukseen teollisuusvalaistus, joka takaa hyvän valaistuksen työskentelylle varastotiloissa. Hide-a-lite pääsi tarjoamaan ratkaisuksi uusien tilojen valaistukseen Indline IP23 -teollisuusvalaisimet, jotka ovat nyt asennettuina Höganloftin varastohallin korkeuksiin.

100 000h käyttöikä tekee Indline IP23 -valaisimesta ainutlaatuisen kuumasinkitystä teräslevystä valmistetun teollisuusvalaisimen, jonka tehokkuus on markkinoiden paras. Valaisimen molemmille puolille strategisesti sijoitettujen pikaliittimien ansiosta voidaan käyttää olemassa olevaa johdotusta, eikä asentajan tarvitse koskaan avata valaisinta asennusta varten. Indline IP23 -teollisuusvalaisimesta on saatavana kaksi kokoa kolmella eri valokeilavaihtoehdolla, joten se sopii monenlaisiin ympäristöihin – erityisen hyvin varastoihin, teollisuuteen ja päivittäistavarakauppoihin. Nyt Höganloftin varaston hyvin suunniteltu valaistus on toteutettu useilla valaisinkiskoihin asennetuilla Indline IP23 -teollisuusvalaisimilla, joiden huoltotarve on vähäinen useiden vuosien ajan.


Liitetyt tuotteet

Kattovalaisimet sisätiloihin

Kattovalaisinten avulla luot toimivan valaistuksen


Samankaltaiset referenssihankkeet

DHL Logistiikkakeskus Ouluun

DHL Logistiikkakeskus Ouluun

Oulu

"Kiinteistön tulee ensisijaisesti olla prosessin kuori, eli tukea liiketoimin...


Etra Oy: logistiikkakeskus Hämeenlinnaan

Etra Oy: logistiikkakeskus Hämeenlinnaan

Uudisrakennus | Hämeenlinna | Ei tiedossa

Etola-yhtiöihin kuuluvan Etra Oy:n uusi Hämeenlinnan logistiikkakeskus sijait...


Ilvesvuoren logistiikkakeskus

Ilvesvuoren logistiikkakeskus

Uudisrakennus | Nurmijärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa tavaraterminaalit, paikkakunnalla N...


Itella-Pennala, logistiikkakeskus

Itella-Pennala, logistiikkakeskus

Uudisrakennus | Orimattila | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa tavaraterminaalit, paikkakunnalla O...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän