Hiljaiset koneet ja laitteet

Päivämäärä: 24.10.2017

Näin vaimennat tehokkaasti ilmalämpöpumppujen sekä ilma-vesilämpöpumppujen ulkoyksiköt
Isotop MSN teräsjousivaimentimilla saavutetaan tehokas tärinän ja runkomelun vaimennus ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköille. Teräsjousi ei jäykisty pakkasessa. Jousen ominaistaajuus on huomattavasti matalammalla kuin alalla perinteisesti käytetyissä kumivaimentimissa, jolloin pumpun matalimmatkin pyörimistaajuudet saadaan helposti vaimennettua. Jousivaimentimia käytettäessä ulkoyksikkö voidaan kiinnittää rakennukseen seinätelineellä eikä erilliselle maatukitelineelle ole tarvetta.

Tuotteet:
Ilmalämpöpumppujen ulkoyksikön painavammassa kompressoripäädyssä suosittelemme kulmiin MSN 5-KTL vaimentimia ja kevyemmässä päädyssä MSN 3-KTL vaimentimia. Ilma-vesilämpöpumpuissa kompressoripäädyssä MSN 6-KTL vaimentimia ja kevyemmässä päädyssä MSN 4-KTL vaimentimia.

Maalämpöpumppujen vaimennus
Sylomer TSR –vaimentimet toimivat erinomaisesti maalämpöpumppujen runkomeluvaimennuksessa. Tärinäneristimet asennetaan maalämpöpumpun kulmien alle sellaisenaan tai mahdollisten tassujen alle 4 kpl/maalämpöpumppu.

Tuotteet:
TSR220, 300 kg kokonaispainoon asti
TSR450, 600 kg kokonaispainoon asti
TSR850, 1000 kg kokonaispainoon asti
TSR1200, 1240 kg kokonaispainoon asti
TSR vaimentimilla saavutetaan tehokas eristys runkoäänelle. Sylomer-materiaali pysyy elastisena säilyttäen vaimennusominaisuutensa ja sen elinkaari on jopa 100 vuotta.

Teräsjousivaimentimet koneille ja laitteille
Tärinänvaimennustuotteita käyttämällä voidaan tehokkaasti vaimentaa erilaisten koneiden ja laitteiden aiheuttamaa tärinää ja runkomelua. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköiden ja maalämpöpumppujen lisäksi LVIS-laitteet, ilmastointiputkistot, puhaltimet, jäähdytys- ja kylmälaitteet, generaattorit, kompressorit ja pumput.

ISOTOP® SN/Z ja SD/Z teräsjousiripustimet
Korkealaatuisia teräsjousiripustimia koneiden, laitteiden, alakaton ja muiden elementtien ripustamiseen.

ISOTOP® SDteräsjousivaimentia on saatavana myös korkeuden säädöllä, sekä asennuslevyillä Sylomerin kanssa tai ilman. Riippuen kuormituksesta, voidaan SD-elementit tarpeen mukaan yhdistää blokiksi (ISOTOP® BL/SD). Teräsjousivaimentimissa on kahta eri tyyppistä ruostesuojausta, sisä- ja ulkoasennukseen ja se säilyttää hyvin elastisuutensa.

ISOTOP® DSD teräsjousivaimentimet iskunvaimennuksella
Iskunvaimennus tapahtuu jouseen integroidulla Sylomer HD-sydämellä. ISOTOP® DSD on saatavana myös korkeuden säädöllä, sekä asennuslevyillä Sylomerin kanssa tai ilman. Riippuen kuormituksesta, voidaan DSD-elementit tarpeen mukaan yhdistää blokiksi (ISOTOP® BL/DSD). Teräsjousissa on paras mahdollinen ruostesuojaus. Käyttökohteita ovat erityisesti pyöriväliikkeiset koneet.

Tutustu tärinän- ja runkomelun vaimennustuotteisiimme web-sivuillamme

www.christianberner.fi->tuotteet->tärinäneristys

Lisätiedot ja tarjouskyselyt:
Tuotepäällikkö Niina Aikio
puh. 0400 765 970
[email protected] ja [email protected]

Referenssihankkeet Christian Berner Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Kauppakeskus Ainoa

Kauppakeskus Ainoa

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Espoon Tapiolassa sijaitseva kauppakeskus Ainoa on valmistunut ja avattu koko...

Tuuliniitty 3 puukerrostalo Tapiolassa

Tuuliniitty 3 puukerrostalo Tapiolassa

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Tuuliniitty 3 on valmistuttuaan Espoon ensimmäinen puusta rakennettava ja kaa...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän