Herätä huomio älykkäällä valaistuksella

Päivämäärä: 29.11.2023

Valaistuksella on merkittävä vaikutus tilaan ja sitä käyttäviin henkilöihin. Tutkimusten mukaan valaistus vaikuttaa muun muassa vireystasoon, mielentilaan ja tehokkuuteen, joten ei ole aivan yhdentekevää millaisia valaistusratkaisuja tehdään toimitiloihin ja kiinteistöihin. Ei tule myöskään unohtaa, että kutsuvasti valaistut toimitilat toimivat myös käyntikorttina asiakkaille ja vieraille.

Murea Oy toteuttaa älykkäitä valaistuksia, jotka ovat muuntautuvia ja kustannustehokkaita. Älykäs valaistus on mahdollista integroida osaksi AV-järjestelmää, jolloin valo-ohjaus tapahtuu saman ohjausjärjestelmän kautta. Kokoustiloissa tämä mahdollistaa esimerkiksi automatisoinnin sopivan kokousvalaistuksen osalta.

Mikäli tilojen käyttö- ja valaistustarve muuttuvat, mahdollistavat verkotetut järjestelmät myös jouhevat muutokset, sillä usein siihen riittää pelkkä valaistuksen uudelleenohjelmointi. Ja mikäli katkaisin pitää siirtää uuteen paikkaan, sekin onnistuu helposti. Voit vain irrottaa katkaisimen ja siirtää sen haluttuun paikkaan. Uudelleenohjelmoinnilla oikeat toiminnot saadaan oikeisiin valaisimiin.

Älykäs valaistus mahdollistaa pidemmän elinkaaren, pienemmät kustannukset ja vähemmän huolen. Sinun ei tarvitse olla ennustaja, joka tietää, miten tilan käyttö tulee muuttumaan vuosien aikana. Voit muuttaa valaistusta vaivattomasti ja joustavasti, mutta ennen kaikkea kustannustehokkaasti.

Mikäli suunnittelet remonttia tai uuden toimitilan rakentamista, ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sellainen valaistus, jota naapuritkin kadehtivat!
 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää:

Kristian Sahenkari, 040 560 7200

Turo Tervonen, 045 643 1077
 

Me Murealla rakennamme verkotettuja ääni- ja kuvajärjestelmiä next-level twistillä. Suurin missiomme on tehdä käyttäjäläheisiä fiksuja järjestelmiä, jotka skaalautuvat järkevästi ja kestävät aikaa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän