Hengittävä aluskate suojaa kattorakenteita

Päivämäärä: 2.4.2015

Pitkäikäinen ja toimiva katto vaatii laadukkaan aluskatteen sekä yhteensopivat kattotarvikkeet. Kestävä ja vedenpitävä, hengittävä aluskate suojaa taloa sekä ulkoa että sisältä tulevalta kosteudelta koko talon iän.

Divoroll Top RU on astumisen kestävä veden- ja tuulenpitävä korkealaatuisin hengittävä aluskate, jossa on vedenkestävä kaksoisliimaraita. Se sallii sisällä muodostuvan kosteuden haihtumisen ja pitää ulkoa tulevan kosteuden poissa. Voidaan asentaa sekä umpilaudoitukselle että vapaasti roikkuvana. Suositellaan erityisesti lämpimiin ja monimuotoisiin kattoihin.

Figaroll tuulettuva ulkotaitetiiviste on tarkoitettu katon ulkotaitteen ja harjan tiivistämiseen. Se suojaa kattorakenteita sateen ja lumen tuomalta kosteudelta. Flexiroll aluskatteen korjaus- ja tiivistysteippi on tarkoitettu piipun juuren ja aluskatteen liitoksen tiivistämiseen. Aluskate kannattaa nostaa riittävän ylös piipun juuressa ja tiivistää liitos ja kulmat piipun yläpuolen vedenohjausta unohtamatta.

Lisätietoja:
Ormax Monier Oy
myyntipäällikkö Birgitta Pollari
GSM: 040 7595 284
birgitta.pollari@ormax.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän