Helppoa säästöä vesilaskuihin

Päivämäärä: 31.3.2020

Tässä haastavassa markkinatilanteessa jokainen euro merkitsee, kun etsitään keinoja säästää kuluissa. Veden kulutus ja sitä kautta vesimaksut ovat iso menoerä kiinteistöille. Vaihtamalla vesikalusteet vettä säästäviin malleihin voidaan säästää tuhansia euroja vesilaskussa. Hansgrohen vettä säästävillä EcoSmart-tuotteilla voi pienentää vedenkulutuksen jopa puoleen – samalla vähenee veden lämmittämiseen kuluvan energian määrä. Ympäristökin kiittää!

Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe on vettä säästävien suihkujen ja hanojen pioneeri, joka on yli sadan vuoden ajan kulkenut kehityksen kärjessä. Hansgrohen kaikki pesuallashanat ovat automaattisesti vettä säästäviä EcoSmart-malleja, jotka kuluttavat vettä vain noin 5-6 l/min. EcoSmart-suihkujen erityiset suihkusuuttimet ja virtauksenrajoitin vähentävät veden kulutuksen 9-6 litraan minuutissa.

EcoSmart-teknologia toimii automaattisesti lähes putkiston paineesta riippumatta. Elastinen rengas reagoi veden paineeseen ja huolehtii siitä, että virtaama rajoitetaan käsisuihkuissa aina noin 9, 7 tai jopa 6 litraan minuutissa, mallista riippuen. Katso video EcoSmartin toiminnasta:


Veden ja energian käytön tehokkuus ovat myös edellytys erilaisissa ympäristöluokituksissa ja -sertifikaateissa kuten BREEAM ja LEED. Ne kasvattavatkin jatkuvasti suosiotaan erilaisissa rakennushankkeissa ja projekteissa. Hansgrohen vettä säästävät EcoSmart- ja LowFlow-mallit täyttävät nämä standardit. EcoSmart-pesuallashanojen erityiset suuttimet ja virtauksenrajoittimet vähentävät veden kulutuksen joko 5 litraan tai tarvittaessa jopa 1,9 litraan minuutissa. Suihkuissa veden kulutus voidaan laskea jopa 6 l/min. Tämä tarkoittaa säästöä kulutetun veden määrässä sekä säästöä veden lämmittämiseen käytettävässä energiassa. Hansgrohe EcoSmart-hanat ja -suihkut ovatkin erinomaisia tuotteita hotelleihin, uudisrakennuksiin, putkisaneerauskohteisiin tai julkisiin rakennuksiin.

Helppo ja edullinen tapa aloittaa vesilaskun pienentäminen, on vaihtaa olemassa olevaan suihkuun vettä säästävä käsisuihku. Alla näkyvästä esimerkkilaskelmasta näkyy kuinka paljon säästöä kertyy, kun 50 huoneen hotelli vaihtaa tavallisen 16 l/min vettä kuluttavan käsisuihkun 9 litraa minuutissa kuluttavaan Croma Select käsisuihkuun. Käsisuihkujen hankinta on maksanut itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa!


 

Voit laskea kiinteistön säästöpotentiaalin kätevällä säästölaskurilla.
Annamme mielellämme lisätietoja [email protected]

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän