GREMMLER Epoksimaalausjärjestelmä ECO

Päivämäärä: 26.3.2019

GREMMLER Epoksimaalausjärjestelmä ECO

Taloudellinen, kaksikerroksinen, vesipohjainen, 2-komponenttinen tiivistysjärjestelmä suoraan käytettäväksi mineraalisille alustoille, kivimastiksiasfaltille ja magnesiittitasoitteille alueilla joilla on kevyt mekaaninen rasitus.

Lataa Gremmler epoksimaalaus -esite tästä.

GREMMLER 137 Diffuusioavoin epoksimaali ECO

GREMMLER 137 on vesipohjainen, täytetty ja pigmentoitu epoksihartsipohjainen kaksikomponenttinen epoksipinnoite. Tuotetta käytetään sisätiloissa käyttäjäystävällisenä diffuusioavoimena tiivistys- ja pinnoitusmateriaalina sementtipohjaisilla alustoilla, kuten betonipinnoilla ja sementtitasoitteiden päällä sekä magnesiitti- ja anhydriittilaastien päällä. Se soveltuu alueille, jotka ovat alttiita alhaiselle mekaaniselle ja kemialliselle rasitukselle, esim. kellareiden käytävät, työpajat ja teollisuushallit.

GREMMLER 137 voidaan laimentaa vedellä ja levittää suoraan alustalle primerina. Tuote on suunniteltu käytettäväksi suoraan mineraalipohjaisille alustoille, jotka omaavat jäännöskosteutta 5% (paino) asti sementtilaasteissa (CM menetelmällä määritelty) ja vastaavasti 1 paino% asti anhydriittilaasteissa.

GREMMLER 137 materiaalilla tehdyt pinnoitukset ovat semi-mattapintaisia, helppoja puhdistaa omaavat erittäin korkean tartunnan erilaisiin alustoihin.

Liukkaudenestomääräykset on mahdollista toteuttaa lisäämällä erikoistäyteaineita.
Tuote voidaan levittää myös pysyvästi märille alueille.

Lataa GREMMLER 137 Difuusioavoin epoksimaali ECO -esite tästä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän