Graafisen linjakas kattotiili Ormax EVO

Päivämäärä: 18.10.2019

Kattotiilen ei tarvitse olla muodoltaan perinteisen aaltoileva – se voi olla myös graafisen linjakas ja ilmeeltään kevyt!

Ormax EVO sopii selkeälinjaiseen arkkitehtuuriin ja tuo tiilikatteen edut myös sileään kattopintaan. Se on huolella suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten. Se lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy katolla vakaasti kaikissa sääolosuhteissa. Kuten tiilikatto yleensä, Ormax EVO on kestävä valinta. Se suojaa taloa jopa 70 vuoden ajan. Linjakas kattotiili sopii erinomaisesti myös korjausrakentamiseen. EVO on näyttävä kattotiili joka tuo uutta ilmettä myös saneerattavaan kohteeseen!

Ormax EVOssa yhdistyvät tyylikäs, tasainen ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen, moderni pinnoite luo kauniin, tasaisen ja kestävän kattopinnan. Kotimainen, läpivärjätty Ormax EVO -betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

Värejä on valittavana viisi: savitiilenpunainen, musta, tupapunainen, tummanharmaa ja ruskea.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän