Glamox C56-P - C'est si bon, kuten laulussa sanotaan

Päivämäärä: 18.4.2013

Tilassa on valaisin, jota tekee mieli vain katsella. Se ei ole tavallinen, se on Glamox C56-P upp-light ja down-light valaisin. Se on jokaista neliömillimetriä myöten suunniteltu ja muotoiltu niin, että se on kuin muotoon puristettua valoa. Harvoin saa nähdäkseen va-laisimen, joka on näin tarkoin ja läpikotaisin mietitty ja siksi C56-P on arkkitehtoninen must!

C56-P on muotoilultaan erityinen, yhdellä silmäyksellä näkee miten se toimii. Valaisin-palkki avautuu loivasti sekä ylös ylävaloa varten että alas alasvaloa varten. Alexander Borgenhov, johtava norjalainen valaisinmuotoilija, on vienyt Glamox C56-P suunnitte-lussa valaisinmuodonannon aivan uudelle tasolle.

Borgenhof ymmärtää arkkitehtien tarpeet, valaisin ei saa nousta arkkitehtuurissa liikaa esille, vaan sen tulee olla viekoitteleva yksityiskohta kokonaisuudessa. Viimeistelyn C56-P:lle antaa sen matta pinta, joka tekee sen ääriviivoiltaan pehmeäksi, näin se asettuu tilaan pidättäytyvän elegantisti. Kaksi värivaihtoehtoa, valkoinen ja grafiitinharmaa, antavat arkkitehdeille mahdollisuuden suunnitella se sijoitettavaksi taustaa vasten sulautuvaksi tai esiin ponnahtavaksi.

Valaisimen eleganssi jatkuu sen jokaisessa osassa johdonmukaisesti valaisinrungosta sytytys- ja ripustusmekanismiin saakka. Näiden vähäeleisyys luo C56-P:n ympärille il-mavuutta, jota vasten sen muoto korostuu luontevasti huonetilassa. Arkkitehdeille Gla-mox Luxo on jälleen tarjonnut tuotteen, joka tuo mukanaan tilaan lisää arvoa, skandinaa-visen muotoiluperinteen keveyttä ja mieltä hyväilevää designea.

Toiminnoltaan C56-P on toimistotyöntekijän unelma sillä kaksoisparabolisen Softlight tai mikroprismaoptiikan vuoksi sen valonjako on sametin pehmeää. Asennettavuudeltaan se taasen on sähköasentajan unelma, sillä sen ripustusjärjestelmä takaa nopean asennussuo-rituksen ja siistin työn jäljen.

C56-P sisältää myös älyä, sen rakenteeseen on integroitu läsnäolotunnistin. Näin se aset-tuu osaksi tämän päivän energiankulutuksen säästövaatimuksia.

Glamox C56-P on monien valaisin ja valaistusratkaisu: Arkkitehti, valaistussuunnittelija, kiinteistön omistaja ja käyttäjät hyötyvät tähän valaisimeen liittyvistä eduista. Kuten to-dettua, se on tarkoin ja läpikotaisin mietitty ja siksi Glamox Luxon C56-P on must!

Lisätietoja:
Glamox Luxo Lighting Oy
Juha Rajala
S-posti juha.rajala(at)glamoxluxo.com
Gsm 045-8922 557

Referenssihankkeet Glamox Oy

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Fazerin vierailukeskus

Fazerin vierailukeskus

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Fazer on avannut Vantaan Vaaralassa sijaitsevien tehtaidensa kylkeen Fazer Ex...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän